СТАРТ АД
Производство


СТАРТ АД

За компанията
       "Старт" АД заема лидерска позиция с традиции на българския и европейския пазар. Компанията е сред водещите производители на стартерни батерии, предназначени за тежкотоварни автомобили, пътно - строителна, селскостопанска, железопътна техника и батерии с циклично приложение.

       От 2007 година, "Старт" АД е част от Монбат Груп, един от водещите европейски производители на батерии, осъществяващ дейността си в два основни бизнес сегмента – оловно-кисели батерии и литиево-йонни клетки и системи с висока мощност. Икономическата група е представена в повече от 60 държави чрез повече от 20 различни приложения и индустрии и е една от най-устойчиво развиващите се структури в страната. Със своите над 1000 служители, базирани на 9 различни места по целия свят, Монбат предлага истинско културно разнообразие, възможности за развитие и обмяна на опит в групата.
Кариера в компанията
      Групата Монбат разбира ценността на човешкия капитал и управлява корпоративната структура в съответствие с най - добрите етични практики, насърчаващи приобщаването и приемането на многообразието в обществото.

      Откритото взаимно уважение и предоставянето на равни възможности са в основата на отношенията, които икономическата група гради и поддържа със своите над 1000 служители, базирани на 9 различни места по целия свят. С различните си местоположения, Монбат предлага истинско културно разнообразие и възможност за обмяна на опит в групата.
Контакти
СТАРТ АД
ЕИК: 124712007
Телефон: 058 822509
Искам да получавам известия за новите обяви от СТАРТ АД по имейл. Email:  
Всички обяви на СТАРТ АД
08.07.20 Добрич
08.07.20 Добрич
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на СТАРТ АД в Jobs.bg. ©2020