НИКИ ЕООД
Ники ЕООД е водеща българска компания, специализирана в областта на производството на търговското оборудване от метал и дърво. Продуцията не се реализира 90% за износ в страни като Германия, Англия, Франция, Испания и др. Служители: 140; Градове: Правец; Година на основаване: 1994; Придобивки:  Ваучери за храна;    Бонусна система;    Парти и тиймбилдинг;    Столова;   Технологии: Microsoft Navision Nav; Solid Works;

НИКИ ЕООД

За компанията
Фирма НИКИ ЕООД е създадена през 1994 г. и днес е предпочитан партньор в сферата на търговското оборудване. Основната ни дейност е свързана с разработка и производство на мебели от метал и дърво в   сферата на търговското оборудване и продуктовото позициониране. Ние знаем как да предоставим на нашите клиенти една завършена услуга - от дизайн, техническо разработване , асемблиране, монтаж до надеждна логистиката.

Фирмата реализира продукцията си за страни от Европейския съюз, като основен дял заемат Германия, Франция, Англия ,Испания и др.. Наши клиенти са водещи фирми и специалисти в областта на дизайна и проектирането на POP/ POS продукти, както и Shop-in-shop системи. Продукти на световните лидери Adidas, Tommy Hilfiger,Hugo Boss, Samsung, Nike, Eukanuba, Sephora. и много други са част от ежедневната ни работа.

Персоналът на фирмата наброява 150 души високо квалифициран и мотивиран персонал. За нас е важно развитието на нашите кадри и цел поддържане на високо ниво на обслужване, ние търсим млади и динамични личности, които да са проводник на фирмената култура и традиции.
Контакти
НИКИ ЕООД
ЕИК: 832072001
Адрес: гр. Правец, 2161

Човешки ресурси и счетоводство:
пл. Тодор Живков 2

Производствена база:
Индустриална зона "Правешки Ханове"
Телефон: 0887 31 00 05
Fax: 07133/ 30 47
 www.niki-ltd.com
Искам да получавам известия за новите обяви от НИКИ ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на НИКИ ЕООД в Jobs.bg. ©2020