ИНТЕР КАРС БЪЛГАРИЯ ЕООД
Дистрибуция на авточасти за леки и товарни автомобили и мотоциклети Служители в България: 500; Градове в България: Повечето областни центрове; В България от: 2011; Служители глобално: 5000; Държави/градове извън България: Централна и Източна Европа; Година на основаване: 1990; Придобивки:  Бонусна схема - индивидуално представяне;    Бонусна схема - екипен резултат;  

ИНТЕР КАРС БЪЛГАРИЯ ЕООД

За компанията
Inter Cars е една от водещите Европейски компании за дистрибуция на резервни части за леки и товарни автомобили. Компанията предлага широк диапазон от продукти от над 500 доставчика, oсигурявайки пълно покритие на всички пазарни сегменти, свързани с поддръжката и ремонта на автомобили. Inter Cars разполага с мрежа от клонове в Централна и Източна Европа, предлагащи пълна гама от продукти и разнообразни услуги за професионални и клиенти. Разрастването на компанията доведе до създаването през 2011 на 100% дъщерно дружество - Интер Карс България. Опитът, който имаме в чужбина, е ценен и важен, но успехът ни в България до момента и за в бъдеще се гради от хората тук.

Към момента сме в етап на развиване на мрежата от складове на едро. Работим само с професионални клиенти - сервизи и магазини, без търговия на дребно. Централният ни офис е в София, бул. Цариградско шосе 115А; търговските ни обекти засега са двадесет и осем. Към момента те показват изключителни резултати, а ние се сравняваме с нашите и конкурентните обекти в 15 държави :)

На дневен ред са оставащите големи градове...

Междувременно се разраства и екипът в централен офис - чрез откриването на нови позиции и добавянето на хора на съществуващи длъжности.

Ако сме провокирали любопитството Ви, можете да се афиширате, чрез биография и придружаващо писмо.
Контакти
ИНТЕР КАРС БЪЛГАРИЯ ЕООД
ЕИК: 201461828
Политика за защита на личните данни на ИНТЕР КАРС БЪЛГАРИЯ ЕООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ИНТЕР КАРС БЪЛГАРИЯ ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ИНТЕР КАРС БЪЛГАРИЯ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ИНТЕР КАРС БЪЛГАРИЯ ЕООД
днес Бургас
вчера Варна
11.08.20 Хасково; Заплата 1000 BGN (Нето)
10.08.20 София
10.08.20 София
10.08.20 Добрич
04.08.20
 Шофьор
Търговище
27.07.20
 Шофьор
Шумен
20.07.20 София
1 - 9 от 9
Корпортивен профил на ИНТЕР КАРС БЪЛГАРИЯ ЕООД в Jobs.bg. ©2020