ТЕЛЕКАБЕЛ АД
Информационни технологии, Медии, Телекомуникации Градове: гр.Пазарджик, гр. Пещера, гр.Велинград, гр.Септември, гр.Белово, гр.Панагюрище, гр.Съединение, гр.Костенец, гр.Долна баня и представителства в още над 50 населени места в региона; Година на основаване: 1995; Придобивки:  Ваучери за храна;    Месечен/годишен бонус;    Безплатни обучения/курсове;    Карта за спорт;    Партита и тиймбилдинг;    Служебен телефон;    Служебен автомобил;    Служебно облекло;    Гъвкаво работно време;    Лична застраховка;  


ТЕЛЕКАБЕЛ АД

За компанията

ТЕЛЕКАБЕЛ АД е лидер в сферата на съвременните комуникационни технологии, които свързват хората по иновативен и динамичен начин. ТЕЛЕКАБЕЛ АД предоставя своите услуги в над 60 населени места в Пазарджишка, Пловдивска и Софийска област.

Кариера в компанията

Ние в ТЕЛЕКАБЕЛ АД вярваме, че най-добрата инвестиция е в човешкия ресурс и основа на нашия успех. И защото успехът ни зависи от уменията, креативността, таланта, мисълта и решителните действия на целия ни екип, ние постоянно развиваме компанията и предоставяме нови възможности за растеж и усъвършенстване на служителите си. За нас е важно в ТЕЛЕКАБЕЛ АД да работят мотивирани хора, които обичат работата си и посрещат ежедневните предизвикателствата с усмивка. За всички е ясно, че в 24 годишният ни опит ние сме изградили безупречен имидж в предлагането на телекомуникационни услуги.

Контакти
ТЕЛЕКАБЕЛ АД
ЕИК: 822120615
Адрес: Телекабел АД
ул.Царица Йоанна №29
гр.Пазарджик 4400
Телефон: 034919999
 http://www.telekabel.bg/
Искам да получавам известия за новите обяви от ТЕЛЕКАБЕЛ АД по имейл. Email:  
Всички обяви на ТЕЛЕКАБЕЛ АД
15.10.20 Пещера; Заплата 1100 BGN (Бруто)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ТЕЛЕКАБЕЛ АД в Jobs.bg. ©2020