ФОНДАЦИЯ ЗАЕДНО В ЧАС
Образование, научна дейност


ФОНДАЦИЯ ЗАЕДНО В ЧАС

За компанията
Мисията на "Заедно в час" е да осигури достъп на всяко дете в България до качествено образование, като насърчава и подготвя способни и амбициозни хора да бъдат мотивиращи учители и лидери в нашата образователна система и общество. Нашата цел е всяко дете в България да има достъп до качествено образование, независимо кое училище посещава, в кое населено място живее и какви са финансовите възможности на неговите родители.

За да постигнем целта си, работим със специфичен подход за привличане на успешни хора да работят като учители за две години. За да получат децата качествено образование, трябва да се обучават от най-талантливите и мотивирани учители, които успяват да поведат учениците си към успех. Този подход работи вече в над 50 държави на 6 континента, като се прилага от организации партньори в световната мрежа Teach For All.
Кариера в компанията
Участието в програмата Заедно в час допринася за твоето професионално и лидерско развитие, докато променяш живота на учениците, с които работиш. Успешните участници в програмата са както хора, които сега завършват университет и стартират кариерата си, така и професионалисти с различен опит, които искат да използват вече изградените си умения за подобряване успеха на учениците.
Контакти
ФОНДАЦИЯ ЗАЕДНО В ЧАС
ЕИК: 175935973
Адрес: Collider Activity Center
бул. Цариградско шосе 111В, София 1784
Телефон: 029880688
 www.zaednovchas.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ФОНДАЦИЯ ЗАЕДНО В ЧАС
Искам да получавам известия за новите обяви от ФОНДАЦИЯ ЗАЕДНО В ЧАС по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ФОНДАЦИЯ ЗАЕДНО В ЧАС в Jobs.bg. ©2020