АК МАГНИТ АД
АК Магнит АД е дъщерно дружество на AQ GROUP AB (Швеция), която е световен производител на компоненти и системи за индустриални клиенти с високи изисквания. Клиенти са ни глобални индустриални лидери като Bombardier, ABB, Alston, Siemens, Mitsubishi Служители в България: 1300; Градове в България: Годеч, Велико Търново и Радомир; В България от: 1997; Служители глобално: 6500; Година на основаване: 1994; Придобивки:  Осигурен транспорт;    Допълнително здравно осигуряване;    Корпоративна застраховка;    Стимулиращ бонус, обвързан с представянето;    Ваучери за храна;    Подаръци при лични поводи и празници;    Места за хранене с безплатни напитки;    Места за игра и почивка в офиса;    Програма за препоръки;    Спортни инициативи, футболен отбор и клуб по народни танци;    Събития и тиймбилдинги;    Обучения;    Корпоративни социални инициативи;    Работа в компания с глобално присъствие и устойчив сектор;    Отлична работна среда и коректност;  

АК МАГНИТ АД

За компанията
АК Магнит АД е дъщерно дружество на AQ GROUP AB (Швеция), която е световен производител на компоненти и системи за индустриални клиенти с високи изисквания. Клиенти са ни глобални индустриални лидери като Bombardier, ABB, Alston, Siemens, Mitsubishi и др. Нашият ангажимент за тотално качество превръща нашите клиенти в дългосрочни партньори.

Ние сме водещ производител на широка гама индуктивни компоненти, релета и др. продукти за електротехническата индустрия. Нашите изделия намират приложение в някои от най-големите индустрии като електроника, самолетостроене, във високоскоростните влакове, атомни електроцентрали и др. 

Компанията е базирана в гр. Годеч, намиращ се на около 50 км от София.
Кариера в компанията
Това, което отличава AQ Group и АК Магнит е корпоративната култура и груповите ценности. Ние общуваме открито и приемаме различното мнение. Ние насърчаваме нашите сътрудници да мислят неконвенционално и да търсят най-доброто решение. Подкрепяме се в съвместната работа, защото вярваме, че добрите резултати са екипно постижение. За нас всеки член на екипа е еднакво значим. 

AQ Group наброява над 6500 служители в Европа, Азия, Северна и Южна Америка и всеки един от тях стои зад нашия корпоративен слоган "We are reliable".

Присъединявайки се към нас, Вие ще имате възможността да се развивате професионално в стабилна и непрекъснато развиваща се международна компания с реално отражение в света около нас.
 
Контакти
АК МАГНИТ АД
ЕИК: 122033267
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - АК МАГНИТ АД
Искам да получавам известия за новите обяви от АК МАГНИТ АД по имейл. Email:  
Всички обяви на АК МАГНИТ АД
24.09.20 Годеч
24.09.20 София
24.09.20 Годеч
24.09.20 София
24.09.20 Годеч
24.09.20 Годеч
1 - 6 от 6
Корпортивен профил на АК МАГНИТ АД в Jobs.bg. ©2020