ЯВЛЕНА - БУРГАС ООД
ЯВЛЕНА е сред водещите агенции за недвижими имоти в страната. Работата ни покрива всички сегменти на пазара на недвижими имоти, разполагаме с дългогодишен опит и осигуряваме на своите клиенти пълната гама от професионални услуги. Служители: 26; Градове: Бургас, Поморие, Несебър, Созопол и Царево; Година на основаване: 1998; Придобивки:  Безплатни обучения/курсове;    Партита и тиймбилдинг;    Модерно оборудвано работно място;    Фирмен телефон;    Служебен автомобил и шофьор;  


ЯВЛЕНА - БУРГАС ООД

За компанията
ЯВЛЕНА е сред водещите национални агенции за недвижими имоти в страната. Работата ни покрива всички сегменти на пазара, разполагаме с дългогодишен опит и осигуряваме на своите клиенти пълната гама от професионални услуги, свързани с нашата дейност.
Агенция за недвижими имоти „Явлена-Бургас” ООД е част от голямото семейство на „Явлена”. Основана е на 26 август 1998 г. Агенцията разполага с пет офиса по Южното Черноморие в градовете Бургас, Поморие, Несебър, Созопол и Царево.
Ние не сме от агресивните компании, които се стремят към бързо разрастване, без оглед на качеството на услугата, която предлагат. Не сме и от съвременните търговци, които разчитат „опаковката“ да ги продаде. Не сме и от агенциите, които се стремят непрекъснато да въвеждат нови технологии, като средство за справяне със стари проблеми.
Нашата мисия е да осигуряваме сигурни, навременни и обмислени трансакции за своите клиенти.

ПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА ЗА ВСЕКИ КЛИЕНТ, УТВЪРЖДАВАНЕ НА ДОБРИ ПАЗАРНИ ПРАКТИКИ, СЪЗДАВАНЕ НА ЦЕННОСТИ СРЕД СЛУЖИТЕЛИТЕ
Кариера в компанията
В един организъм всяка клетка е от значение. В "Явлена" знаем това и внимателно подбираме хората, с които работим, защото заедно градим общото си бъдеще. Намираме подходящото за всеки служител място, където той да разгърне пълния си потенциал, да научава нови неща и да се развива. Имаме установена политика за повишаване квалификацията на служителите си и провеждаме множество тренинги и семинари. Обичаме да се забавляваме и знаем колко е важно доброто настроение и духа в офиса, затова се стремим да го подхранваме с редовна доза изненади. Това, което ни прави истински добри е ноу-хауто за пазара, на който работим и желанието ни да вървим нагоре и да се променяме. Ако сте иновативни, обичате да общувате и сте мотивирани да постигате високи резултати, очакваме ви в нашия екип.
ЗА НАС СА ВАЖНИ ХОРАТА, С КОИТО РАБОТИМ.
ИСКАМЕ ДА ВЪРВИМ ЗАЕДНО НАПРЕД!
Контакти
ЯВЛЕНА - БУРГАС ООД
ЕИК: 102209836
Адрес: гр.Бургас, ул. "Александровска" №137
Телефон: 056/878008
 www.yavlena.com
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ЯВЛЕНА - БУРГАС ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ЯВЛЕНА - БУРГАС ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЯВЛЕНА - БУРГАС ООД
03.08.20 Бургас
17.07.20 Бургас
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ЯВЛЕНА - БУРГАС ООД в Jobs.bg. ©2020