ЯВЛЕНА - БУРГАС ООД
ЯВЛЕНА е сред водещите агенции за недвижими имоти в страната. Работата ни покрива всички сегменти на пазара на недвижими имоти, разполагаме с дългогодишен опит и осигуряваме на своите клиенти пълната гама от професионални услуги. Градове: Бургас, Поморие, Несебър, Созопол и Царево; Година на основаване: 1998; Придобивки:  Безплатни обучения/курсове;    Партита и тиймбилдинг;    Модерно оборудвано работно място;    Фирмен телефон;  


ЯВЛЕНА - БУРГАС ООД
За компанията
ЯВЛЕНА е сред водещите агенции за недвижими имоти в страната. Работата ни покрива всички сегменти на пазара, разполагаме с дългогодишен опит и осигуряваме на своите клиенти пълната гама от професионални услуги, свързани с нашата дейност.
Агенция за недвижими имоти „Явлена-Бургас” ООД е част от голямото семейство на „Явлена”. Основана е на 26 август 1998 г. Агенцията разполага с пет офиса по Южното Черноморие в градовете Бургас, Поморие, Несебър, Созопол и Царево.

Ние не сме от агресивните компании, които се стремят към бързо разрастване, без оглед на качеството на услугата, която предлагат. Не сме и от съвременните търговци, които разчитат „опаковката“ да ги продаде. Не сме и от агенциите, които се стремят непрекъснато да въвеждат нови технологии, като средство за справяне със стари проблеми.

Нашата мисия е да осигуряваме сигурни, навременни и обмислени трансакции за своите клиенти.


ПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА ЗА ВСЕКИ КЛИЕНТ, УТВЪРЖДАВАНЕ НА ДОБРИ ПАЗАРНИ ПРАКТИКИ, СЪЗДАВАНЕ НА ЦЕННОСТИ СРЕД СЛУЖИТЕЛИТЕ
Контакти
Адрес: гр.Бургас, ул. "Александровска" №137
Телефон: 056/878008
Fax: 056/878008
 www.yavlena.com
Искам да получавам известия за новите обяви от ЯВЛЕНА - БУРГАС ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЯВЛЕНА - БУРГАС ООД
06.02.18 Созопол; Заплата 600 BGN (Бруто)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ЯВЛЕНА - БУРГАС ООД в Jobs.bg. ©2018