ЕВРОМАСТЕР ИМПОРТ-ЕКСПОРТ ООД
Търговия


ЕВРОМАСТЕР ИМПОРТ-ЕКСПОРТ ООД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
„Евромастер Импорт Експорт ООД“ е основана през 1992 г. и днес е лидер на Българския пазар на професионални и хоби инструменти, постигайки устойчив растеж през годините.
Нашата мисия, вече 28 години, е да задоволяваме потребителското търсене, спазвайки Европейските стандарти за качество, като произвеждаме, доставяме, развиваме и разширяваме асортимента ни от висококачествени продукти.
Ние работим с разнообразна продуктова гама, която сами управляваме и развиваме, това прави компанията изключително гъвкава и успешна със своите 8 утвърдени собствени търговски марки, с над 5000 артикула. Марките на ЕВРОМАСТЕР са добре познати на пазара – Raider, TopMaster, Gadget, Basic Skillco, Makalon, TopStrong, TopGarden, TopChrome. Компанията е официален представител на Metabo за България.
Фактът, че Евромастер е лидер на пазара, ни прави изключително надежден бизнес партньор и стабилен работодател.  В България работим успешно с големите международни вериги и почти всички местни строителни хипермаркети и вериги. Обслужваме директно повече от 1000 търговски обекта. ЕВРОМАСТЕР има и добре развита експортна дейност и изнася своите продукти за клиенти във Франция, Белгия, Португалия, Чехия, Хърватска, Словения, Македония, Грузия, Сърбия, Гърция, Косово, Албания, Словения, Малта, Италия, Ангола. Румънският пазар се обслужва от собствена дъщерна фирма.
Във фирмата е въведена и се поддържа система за управление на качеството според стандарта ISO 9001
Ус­пешно е внедрена интегрирана система за ця­лостен анализ и управление на всички процеси във фирмата (ERP) - Microsoft Dynamics AX (Axapta).  То­ва ни дава обширни възможности за автоматизиране и организиране на процесите на управление на веригата на доставките, продажбите, финансите, обслужването на клиентите, пра­венето на прецизни бизнесанализи и др.
Кариера в компанията
В ЕВРОМАСТЕР ИМПОРТ ЕКСПОРТ работят над 190 служители в офисите ни в София, Пловдив, Велико Търново и Варна.
Акцентите в стратегията за управление на човешките ресурси са насочени към повишаване ангажираността и доверието на служителите, изграждане на екип от професионалисти, създаване на позитивна фирмена култура и добра работна среда, възможност за професионално и кариерно развитие.
На нашите служители осигуряваме пакет социални придобивки под формата на ваучери за храна, допълнително здравно оситуряване, отстъпки при покупка на продукти на компанията, възможност за осигурен транспорт.
Важен компонент от фирмената ни култура е социалната ангажираност на компанията. Осигурени са работни места за хора с увреден слух в офисите в София и Варна. Спонсорираме различни инициативи и мероприятия.
Важен елемент от политиката за Управление на човешките ресурси  е обучението на служителите. Изградена е система за начално и въвеждащо обучение за навлизане и по-бърза адаптация към работната среда, както и обучения за повишаване на квалификацията.
Стажантска програма –даваме възможност на млади хора, завършващи своето образование, да се запознаят на практика с дейността на съответните отдели и да продължат като бъдещи служители на компанията.
Какви хора търсим? - Хора с потенциал, иновативно мислене и готови да приемат нови предизвикателства. Очакваме от служителите да са активни и отворени за нови идеи, с професионални компетенции и опит, с желание за непрекъснато усъвършенстване.
За по-ефективен подбор, обучение и развитие на служителите, ние се базираме на модел на компетенциите на Евромастер, създаден на базата на стратегическите цели на компанията.  За нас са важни ключови компетенции като: инициативност,  проактивност, сътрудничество и екипно взаимодействие, ориентация към постигане на  резултатите и повишаване удовлетвореността на клиентите.
Да работите в Евромастер означава да добиете опит и умения в сферата на продажбите, маркетинга, логистиката, сервиза на машини и инструменти; да развиете както професионални умения, така и специфични ключови компетенции.
 
Контакти
ЕВРОМАСТЕР ИМПОРТ-ЕКСПОРТ ООД
ЕИК: 121833797
Адрес: София, бул. Ломско шосе №246
Телефон: 02/9045101
Fax: 02/9045203
 www.euromasterbg.com
Политика за защита на личните данни на ЕВРОМАСТЕР ИМПОРТ-ЕКСПОРТ ООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ЕВРОМАСТЕР ИМПОРТ-ЕКСПОРТ ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ЕВРОМАСТЕР ИМПОРТ-ЕКСПОРТ ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЕВРОМАСТЕР ИМПОРТ-ЕКСПОРТ ООД
16.09.20 София
14.09.20 София
14.09.20 София
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на ЕВРОМАСТЕР ИМПОРТ-ЕКСПОРТ ООД в Jobs.bg. ©2020