Лайтел ЕООД
Доставка и монтаж на видеонаблюдение, пожароизвестяване, домофонни системи, системи за контрол на достъп, озвучаване и оповестяване и СОТ. Служители: 11; Градове: Бургас; Година на основаване: 2007;


Лайтел ЕООД

За компанията
Фирма Лайтел ЕООД е наследник на създадената през 1998 г. ЕТ Ники-М. В първите години на работа се занимавахме с телефонни апарати, като оборудвахме много домове с цифрови телефони при навлизането на цифровите централи. През годините се развихме като постоянно увеличавахме асортимента на продукти и услуги за комуникации и сигурност. Към момента фирмата е най-големия инсталатор на домофонни системи в града, а други дейности са: изграждане на телекомуникационни мрежи, видеонаблюдение, контрол на достъп, СОТ и паник системи,озвучаване и аварийно оповестяване, пожароизвестяване и сервиз за пожарогасители. С много работа и професионализъм достигнахме до мото ни: "Нашите продукти осигуряват спокойствие".
Кариера в компанията
Фирмата цени своите служители. Това се вижда от малкото текучество на персонала. Високо ценим професионализма на нашите инженери и техници. Всеки с опит или готов да се научи е добре дошъл в нашият екип.
Контакти
Лайтел ЕООД
ЕИК: 201009292
Адрес: гр. Бургас к-с Изгрев бл.53 вх.3
Телефон: 0888600286
 laytel.com
Искам да получавам известия за новите обяви от Лайтел ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Лайтел ЕООД в Jobs.bg. ©2020