ЕЛ БАТ АД
Основната дейност на ЕЛ БАТ АД е преработване и рециклиране на различни видове оловосъдържащи отпадъци и негодни за употреба оловни акумулаторни батерии до получаване на олово, оловни сплави и натриев сулфат. Служители: 170; Градове: гр. Долна баня, гр. София; Година на основаване: 1993; Придобивки:  Ваучери за храна;    Безплатна храна по наредба № 11/2005 г.;  


ЕЛ БАТ АД

За компанията
ЕЛ БАТ АД е основана през 1993 година. Основна дейност на компанията е преработване и рециклиране на различни видове олово-съдържащи отпадъци и излезли от употреба акумулаторни батерии.
Продуктите на фирмата са: Меко олово, Оловни сплави, Оловни детайли, Натриев сулфат. Различните видове олово са основа суровина в производството на оловно-кисели акумулаторни батерии, широко използвани в автомобилостроенето, производството на подводници и други плавателни съдове, кабелни покрития, а също и в химическата индустрия. Работата на компанията напълно съответства на използването на най-добри техники и технологии, приложими в тази сфера. Изпълнени са всички изисквания за опазване на околната среда и човешкото здраве, както и за осигуряване на безопасни условия на труд. Продуктите се произвеждат в съответствие с международни стандарти и по изискване на клиента.
Кариера в компанията
В компанията работят повече от 170 човека. Ние се грижим за нашите работници, наш приоритет е непрекъснатото подобряване на работната среда, непрекъснатото обучение и усъвършенстване.
Контакти
ЕЛ БАТ АД
ЕИК: 175407160
Адрес: гр. Долна баня,
местност Съръмеше,
кв. 121
Телефон: 024901378
 http://www.elbat.bg
Политика за защита на личните данни на ЕЛ БАТ АД

Длъжностно лице по защита на личните данни - ЕЛ БАТ АД
Искам да получавам известия за новите обяви от ЕЛ БАТ АД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЕЛ БАТ АД
17.02.20 София
20.02.20 Долна баня; Заплата от 1000 до 1200 BGN (Нето)
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ЕЛ БАТ АД в Jobs.bg. ©2020