ЛН Сълюшънс ООД
Domino’s pizza е световен лидер в доставките на пица! Основният принос за това са качествените продукти,бързо и перфектно обслужване,за които се грижат екипът ни от млади, усмихнати и ентусиазирани служители. Служители в България: 900; Градове в България: София,Пловдив,Варна; В България от: 2010; Година на основаване: 1960; Придобивки:  Конкурентно трудово възнаграждение;    Работен график според вашите възможности и нашите нужди;    Възможност за професионално израстване;  

ЛН Сълюшънс ООД

За компанията
Domino's pizza е световен лидер в доставките на пица.До момента веригата разполага с над 10 000 ресторанта в повече от 70 страни.В България компанията е от 2010г.и от тогава се разраства с бързи темпове.
Domino's pizza предлага голямо разнообразие на специално подбрани,висококачествени продукти,разработени специално за фирмата и които с помощта на нашия позитивен екип,стигат до клиента винаги топли.
Кариера в компанията
С присъединяването си към екипа на Domino’s pizza, ще имате възможността за професионална реализация и развитие в просперираща верига с над 7-годишна история в България и стабилни позиции на пазара, която може да ви предложи:
- Професионално израстване
- Вътрешно фирмено обучение
- Работа на смени, при гъвкаво работно време на 4,6,8,10 и 12 часови смени
 
Контакти
ЛН Сълюшънс ООД
ЕИК: 200822348
Адрес: гр. София, ж.к.Младост 1, бул. Йерусалим бл.24 (партер)
Телефон: 0884920876
 www.dominos.bg
 www.facebook.com/DominosBulgaria/
Политика за защита на личните данни на ЛН Сълюшънс ООД

Длъжностно лице по защита на личните данни - ЛН Сълюшънс ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ЛН Сълюшънс ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЛН Сълюшънс ООД
17.11.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ЛН Сълюшънс ООД в Jobs.bg. ©2020