IKEA
Търговия


IKEA
За компанията

"Бъди себе си с нас” и открий възможностите за работа в ИКЕА.  
В ИКЕА обичаме да вършим нещата по малко по-различен начин и да се забавляваме в процеса на работа. Ние вярваме в хората, затова, каквото и да правим, винаги поставяме нашите колеги и клиенти на първо място.

Ние сме компания от различни практични и откровени хора със страст към обзавеждането на дома. Идваме от целия свят, но споделяме една и съща вдъхновяваща идея: “да направим всеки ден по-добър за хората”. Начинът, по който  прилагаме тази идея се уповава на споделените ни ценности. Тези ценности са в основата на нашата дейност и на нашата съпричастна, открита и честна фирмена култура.
Да работиш с нас, е като да работиш със своите приятели. Културата ни се основава на споделен дух, ентусиазъм и забавление. И винаги търсим хора, които споделят нашето позитивно настроение и ценности.

Да работиш в ИКЕА, означава, да си част от вдъхновяваща, интересна и динамична среда. Ние сме най-големият мебелен магазин в света - със 135,000 служители и филиали в 43 страни. Но работим така, че да не бъдем подвластни на бюрокрацията.При нас винаги можеш да бъдеш себе си. Всъщност ние активно го насърчаваме!

В ИКЕА ние уважаваме своите различия и сме отворени към идеите и приноса на всички служители. Така че, работейки в която и да е ИКЕА в света, ще срещнеш хора с различен опит, специални умения и чувство за хумор.

В ИКЕА ти имаш глас! Ние ценим хората, които споделят идеи си за това как да вършим нещата по-добре. Щастливи сме, че имаме колеги, които се отличават с предприемчив дух и полагат усилия, за да превърнат ИКЕА в още по-добро работно място.

Предлагаме много възможности за обучение и кариерно развитие в ИКЕА. Насърчаваме колегите си да кандидатстват за различни позиции. Много от тях променят длъжността си по няколко пъти в кариерата си. Можеш да начертаеш своя професионален път, спрямо собствените си планове и цели.

Ние сме компания, която се грижи за своите служители. За нас е важно да се чувстваш като важен и ценен член на екипа. Без значение каква позиция заемаме в ИКЕА, всеки от нас има принос за непрекъснатия прогрес на компанията. Така че, където и да работиш, ще разполагаш с различни социални придобивки. 

Ние вярваме, че всеки в ИКЕА заслужава да се развива. Защото, когато ти растеш, ИКЕА също расте. За да започнеш да се развиваш в ИКЕА, разгледай свободните ни позиции.

Контакти
Адрес: София, Околовръстен път 216
www.ikea.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от IKEA по имейл. Email:  
Всички обяви на IKEA
20.06.17 София
19.06.17 София
16.06.17 София
16.06.17 София
16.06.17
★★★★★ Junior IT Support Specialist
София
16.06.17 София
14.06.17 София
09.06.17
★★★★★ Experienced Accountant
София
09.06.17 София
05.06.17 София
01.06.17 София
01.06.17 София
1 - 12 от 12
Корпортивен профил на IKEA в Jobs.bg. ©2017