ЕЙ АЙ ДЖИ ЮРЪП ЛИМИТИД (КЛОН БЪЛГАРИЯ) КЧТ
Застраховане и презастраховане Служители в България: 470; Градове в България: София; В България от: 1999; Служители глобално: 54000; Година на основаване: 1919; Придобивки:  Парична добавка към заплатата за храна;    Застраховка "Живот";    Пълен пакет допълнително здравно осигуряване;    Възможност за работа от вкъщи няколко дни в месеца;  
ЕЙ АЙ ДЖИ ЮРЪП ЛИМИТИД (КЛОН БЪЛГАРИЯ) КЧТ
За компанията
За AIG

Ей Ай Джи е един от най-големите световни застрахователи с повече от 88 млн. клиенти по света. Компанията е лидер на пазара на общо застраховане, живото-застраховане и пенсионно осигуряване.

Базирана в Ню Йорк, Ей Ай Джи има над 60 000 служители в над 90 държави.
 
AIG в България
 
Ей Ай Джи е първият чуждестранен застраховател в България, стъпил на пазара на общото застраховане преди повече от 20г., предоставяйки услуги предимно на корпоративни клиенти, но и индивидуални продукти за частни лица.

В началото на 2014 година AIG отвори експертен център в София, фокусиран върху подпомагане дейността на локалните ни офиси в Европа, оптимизиране и подобряване на съществуващите процеси. Към момента в центъра работят над 450 служители.

AIG предлага възможности за кариера в 4 основни направления:
  • Администриране на застрахователни полици
  • Администриране и ликвидация на щети 
  • Администриране на изходящи парични потоци
  • Обслужване на клиенти по застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“
Отделно от тях има екипи, чиято цел е да подпомагат цялостното опериране на центъра като: Оценка на качеството, Управление на проекти, Анализ на данни, Човешки ресурси, Финанси, ИТ и други.
Кариера в компанията
AIG предлага възможности за кариера в широк спектър от дисциплини. Основната работна сила по света се  състои от застрахователи и актюери. Но освен тях има и адвокати, инженери, специалисти по финанси, маркетинг, ИТ,  комуникации и други.

Възможностите в AIG са огромни, тъй като всеки разполага със  свобода, ресурси и подкрепа за развитие на кариера в множество направления и географски региони.

В центъра в България възможностите за кариера имат, както изградени специалисти в различни области (застраховане, управление на хора, финанси, управление на качеството и др.), така и студенти последен курс или млади хора без опит, които имат интерес да се развиват във финансовия бизнес.
 
Контакти
ЕЙ АЙ ДЖИ ЮРЪП ЛИМИТИД (КЛОН БЪЛГАРИЯ) КЧТ
ЕИК: 200251454
Адрес: ул. Николай Хайтов 3Б
София 1113
Телефон: 02 800 3037
Fax: 02 930 93 31
 www.aig.com/bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ЕЙ АЙ ДЖИ ЮРЪП ЛИМИТИД (КЛОН БЪЛГАРИЯ) КЧТ по имейл. Email:  
Всички обяви на ЕЙ АЙ ДЖИ ЮРЪП ЛИМИТИД (КЛОН БЪЛГАРИЯ) КЧТ
13.06.18 София
вчера София
14.06.18 София
08.06.18 София
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на ЕЙ АЙ ДЖИ ЮРЪП ЛИМИТИД (КЛОН БЪЛГАРИЯ) КЧТ в Jobs.bg. ©2018