Ей Ай Джи Юръп С.А. (клон България) КЧТ
Застраховане и презастраховане Служители в България: 470; Градове в България: София; В България от: 1999; Служители глобално: 50000; Година на основаване: 1919; Придобивки:  Месечна добавка към заплатата за храна;    Застраховка "Живот";    Пълен пакет допълнително здравно осигуряване;    Възможност за работа от вкъщи няколко дни в месеца;    Бонус програма "Препоръчай приятел";    Карта за спорт;    Фирмени и екипни събития;  

Ей Ай Джи Юръп С.А. (клон България) КЧТ

За компанията
За AIG

Ей Ай Джи е един от най-големите световни застрахователи с повече от 88 млн. клиенти по света. Компанията е лидер на пазара на общо застраховане, живото-застраховане и пенсионно осигуряване.

Базирана в Ню Йорк, Ей Ай Джи има над 50 000 служители в над 80 държави.
 
AIG в България

През есента на 2013 година AIG започна изграждането на стратегически център в София, чийто основен приоритет е да подпомага оперативната дейност на европейските офиси на компанията, както и да оптимизира и усъвършенства съществуващите процеси. Понастоящем нашият екип наброява близо 500 души, които партнират с индивидуални и бизнес клиенти на AIG от над 10 европейски страни.

AIG предлага възможности за кариера в 5 основни направления:
  • Администриране на застрахователни полици
  • Администриране и ликвидация на щети
  • Обработка на изходящи парични потоци
  • Обслужване на клиенти по застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“
  • Глобални програми
Отделно от тях има екипи, чиято цел е да подпомагат цялостното опериране на центъра като: Бизнес стратегия и управление на проекти, Обучения, Управление на качеството, Reporting, Performance and Value Excellence, Човешки ресурси, Финанси, ИТ, Управление на риска, Фасилити мениджмънт
Кариера в компанията
AIG предлага възможности за кариера в широк спектър от дисциплини. Основната работна сила по света се  състои от застрахователи и актюери. Но освен тях има и адвокати, инженери, специалисти по финанси, маркетинг, ИТ,  комуникации и други.

Възможностите в AIG са огромни, тъй като всеки разполага със  свобода, ресурси и подкрепа за развитие на кариера в множество направления и географски региони.

В центъра в България възможностите за кариера имат, както изградени специалисти в различни области (застраховане, управление на хора, финанси, управление на качеството и др.), така и студенти последен курс или млади хора без опит, които имат интерес да се развиват във финансовия бизнес.
 
Контакти
Ей Ай Джи Юръп С.А. (клон България) КЧТ
ЕИК: 200251454
Адрес: ул. Николай Хайтов 3Б
София 1113
Телефон: 02 800 3037
 www.aig.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Ей Ай Джи Юръп С.А. (клон България) КЧТ по имейл. Email:  
Всички обяви на Ей Ай Джи Юръп С.А. (клон България) КЧТ
11.06.19 София
днес София
30.05.19 София
23.05.19 София
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на Ей Ай Джи Юръп С.А. (клон България) КЧТ в Jobs.bg. ©2019