Ей Ай Джи Юръп С.А. (клон България) КЧТ
Застраховане и презастраховане Служители в България: 470; Градове в България: София; В България от: 1999; Служители глобално: 50000; Година на основаване: 1919; Придобивки:  Месечна добавка към заплатата за храна;    Застраховка "Живот";    Пълен пакет допълнително здравно осигуряване;    Възможност за работа от вкъщи няколко дни в месеца;    Бонус програма "Препоръчай приятел";    Карта за спорт;    Фирмени и екипни събития;  

Ей Ай Джи Юръп С.А. (клон България) КЧТ

За компанията
Основана през 1919 г., AIG е глобална застрахователна компания с дейност в над 80 страни и 54 000 служители. Нашата история започва в Китай с американецът Корнелиус Вандер Стар, който създава застрахователна агенция в Шанхай. С всеки нов пазар , на който стъпват и с всяка култура, която опознават, AIG експертите задълбочават разбирането си за риска и създава иновативни начини за подпомагане на своите клиенти. Днес, със седалище в Ню Йорк, компанията е установена като международен пазарен лидер. AIG предлага редица застрахователни продукти, насочени към частни и бизнес клиенти в сферите на общото застраховане, животозастраховането, пенсионното осигуряване и финансовите услуги.

AIG в България
 
AIG е първият чуждестранен застраховател в България, който стъпва на пазара на животозастраховане преди 22 години, предоставяйки услуги основно на корпоративни клиенти, но и индивидуални продукти за частни лица.
 
През есента на 2013 година AIG започна изграждането на стратегически център в София, чийто основен приоритет е да подпомага оперативната дейност на европейските офиси на компанията, както и да оптимизира и усъвършенства съществуващите процеси. Понастоящем нашият екип наброява близо 500 души, които партнират с индивидуални и бизнес клиенти на AIG от над 10 европейски страни, в четири основни бизнес направления: Администриране и ликвидация на щети, Администриране на застрахователни полици, Обслужване на клиенти по застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ и Глобални програми.
 
Нашата фирмена култура насърчава оперативната ефективност и техническата експертиза, фокусирайки се върху усъвършенстване на процеси, споделяне на знания, почтеност в бизнеса и ангажираност на служителите.
Кариера в компанията
AIG предлага възможности за кариера в четири основни направления:

  • Администриране и ликвидация на щети – Отделът обработва процеси за голям набор от застрахователни продукти, от момента на възникването на щета, до извършването на плащане.
  • Администриране на застрахователни полици – Отделът отговаря за цялостното администриране на застрахователните полици на индивидуалните и корпоративни клиенти на AIG.
  • Глобални програми – Екипът работи заедно с мрежа от партньори на AIG, в повече от 100 държави и юриздикции, като координира издаването на полици за международните клиенти на компанията.
  • Помощ при пътуване в чужбина - Екипът координира процеса по предоставяне на медицинска помощ и транспортиране на клиентите ни, претърпели злополука в чужбина.

Отделно от тях има екипи, чиято цел е да подпомагат цялостното опериране на центъра като: Бизнес стратегия и управление на проекти, Обучения, Управление на качеството, Reporting, Performance and Value Excellence, Човешки ресурси, Финанси, ИТ, Управление на риска, Фасилити мениджмънт.

 
Контакти
Ей Ай Джи Юръп С.А. (клон България) КЧТ
ЕИК: 200251454
Адрес: ул. Николай Хайтов 3Б
София 1113
Телефон: 02 800 3037
 www.aig.bg
 https://www.facebook.com/AIGInsuranceBulgaria/
Политика за защита на личните данни на Ей Ай Джи Юръп С.А. (клон България) КЧТ

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Ей Ай Джи Юръп С.А. (клон България) КЧТ
Искам да получавам известия за новите обяви от Ей Ай Джи Юръп С.А. (клон България) КЧТ по имейл. Email:  
Всички обяви на Ей Ай Джи Юръп С.А. (клон България) КЧТ
03.07.20 София
29.06.20 София
12.06.20 София
11.06.20 София
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на Ей Ай Джи Юръп С.А. (клон България) КЧТ в Jobs.bg. ©2020