БИС ООД
Производство, внос, продажба, монтаж и сервизно обслужване на професионално кухненско и барово оборудване предназначено за ресторанти, пицарии, закусвални, детски градини, общински заведения и домове, и др. Служители: 25-50; Градове: София, Бургас, Русе, Стара Загора; Година на основаване: 2004;


БИС ООД

За компанията
За да отговори за високите изисквания на пазара, "БИС" ООД успешно развива собствено производство. Изработваме богата гама неутрално професионално оборудване от неръждаема стомана AISI 304 островни и крайстенни работни маси, маси с умивални басейни, стоящи и стенни шкафове, складови стелажи, стойки и рафтове, помощни работни колички, аспирационни чадъри и филтри, линии за самообслужване, конструкции от неръждаема стомана за ХВП, както и широка гама от електрически печки с кръгли и квадратни плочи, електрически пекарни, професионални електрически скари, стерилизатори и др.
„БИС” ООД е водещ производител и на топлинно професионално кухненско оборудване в национален мащаб. Продуктовата ни гама включва професионални електрически уреди, представени от различни модели пекарни, готварски печки и котлони с различна конфигурация на плочите, неръждаеми тръбни скари, втасватели, сухи стерилизатори за детски градини, топли витрини тип „Бейн мари” и др. Всички произвеждани продукти отговарят на европейските изисквания за качество и безопасност при работа и са придружени от сертификати, изискуеми на територията на Европейския съюз.
Контакти
БИС ООД
ЕИК: 102904211
Телефон: 0885/820707
Искам да получавам известия за новите обяви от БИС ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на БИС ООД в Jobs.bg. ©2020