ТЕД - БЕД ЕАД
ТЕД БЕД ЕАД е водещ производител на матраци, легла, системи за спане и аксесоари за спалня, с ПОВЕЧЕ от 20 години опит в тази сфера. Ние предлагаме разнообразно портфолио от качествени продукти, специално създадени с грижа за пълноценния и здравослов Служители: 400; Градове: Пловдив, София, Бургас; Година на основаване: 1990; Придобивки:  Ваучери за храна;    Безплатен транспорт;    Програми за признателност;  


ТЕД - БЕД ЕАД

За компанията

Вече повече от две десетилетия ТЕД  създава съвременната история на производството на матраци в България. От сковаването на първия матрак през 1995г. до днес марката ТЕД се превърна в синоним на качество, комфорт и надеждност. Матраците с марка ТЕД са иновативни, изработени с любов и професионализъм от нашия постоянно развиващ се и растящ екип.

Фабриката на ТЕД е разположена на площ от 22 000 кв.м. в гр. Пловдив, което я прави една от най-модерните и най-големите производствени предприятия в Европа. Като резултат от постоянно увеличаващите се обеми на работа през 2018 г. започна строителството на втора производствена мощност, с площ 14 000 кв.м. новата фабрика предстои да започне работа през 2019 г., с което ТЕД разкрива нови 100 работни позиции.

Днес ТЕД продава продуктите си в над 30 държави на 5 континента. С търговка мрежа от 30 фирмени магазина и повече от 800 партньорски обекта и над 10 партньорски вериги в България, ТЕД доказва стремежа си да е близо до хората и утвърждава лидерското си място на пазара.

В ТЕД ние не само произвеждаме високотехнологични продукти за спалнята, но и налагаме нови стандарти за качествен и здравословен сън.

Кариера в компанията
Добре дошли в семейството на ТЕД

Ние в ТЕД вярваме, че хората са най-ценният ни капитал, затова се стремим да даваме поле за развитие и изява на своите служители. Сформирали сме енергичен и мотивиран екип, в който ценим екипната работа, креативността и прецизността. Посредством работата си и ежедневните новости ние градим и себе си – развиваме своите знания, умения и качества. Характерно за служителите на ТЕД е, че не приемат работата само като такава, а като нещо лично и ценно, което ни помага да разгърнем потенциала си.

Нашата мисия е да повишаваме качеството на живот, създавайки домашен уют, съчетан с неповторим дизайн и качество. Концепцията ни за бизнеса и живота като цяло съчетава естетика, функционалност и качество с мисъл и внимание към околната среда. Стремим се да изграждаме позитивна връзка с клиентите, основана на взаимно доверие и уважение. Това е възможно благодарение на високата ни корпоративна система, нашите ценности и мисията, която следваме.
 
Контакти
ТЕД - БЕД ЕАД
ЕИК: 200908653
Адрес: гр. Пловдив
ул. Голямоконарско шосе
Телефон: 032/271 731
 www.ted.bg
Политика за защита на личните данни на ТЕД - БЕД ЕАД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ТЕД - БЕД ЕАД
Искам да получавам известия за новите обяви от ТЕД - БЕД ЕАД по имейл. Email:  
Всички обяви на ТЕД - БЕД ЕАД
25.09.20 Пловдив
24.09.20 Пловдив
16.09.20 Пловдив
16.09.20 Пловдив
31.08.20
 Началник смяна
Пловдив
16.09.20 Пловдив
15.09.20
 Мотокарист
Пловдив
1 - 7 от 7
Корпортивен профил на ТЕД - БЕД ЕАД в Jobs.bg. ©2020