ФЕЪРПЛЕЙ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АД
ФеърПлей Интернешънъл АД (ФПИ) е българска инвестиционна компания с 25 годишна история. Основана през 1993, днес тя е една от най-уважаваните компании и всепризнат лидер в строителството и инвестициите в недвижими имоти в България. Градове: София; Година на основаване: 1993;

ФЕЪРПЛЕЙ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АД

За компанията

ФеърПлей Интернешънъл АД (ФПИ) е българска инвестиционна компания с 25 годишна история. Основана през 1993, днес тя е една от най-уважаваните компании и всепризнат лидер в строителството и инвестициите в недвижими имоти в България. В основата на философията на ФПИ стоят стремежа към иновации и непрекъснато усъвършенстване, създаването на по-добра среда за живот и развитие.

Компанията инвестира в строителството и управлението на жилищни сгради и комплекси от затворен тип, търгосвки центрове и паркове, логистични паркове, хотели, хотелски комплекси и ваканционни селища, бизнес сгради и земеделие. Към момента компанията е изградила над 500,000 м² площи с различен характер и управлява активи на стойност над 100 милиона евро. ФеърПлей Интернешънъл е работодател на над 600 служители, високо-квалифицирани и опитни професионалисти и има новаторски управленски екип.

 

Кариера в компанията

Дай живот на кариерата си!

ФеърПлей Интернешънъл АД е водеща Българска компания, инвестираща в недвижими имоти. При нас работят над 600 висококвалифицирани служители, всеки един от които е нашето лице и бъдеще. Знаем, че човешките ресурси са голямото ни предимство и затова сме ги превърнали в наша главна инвестиционна цел. Даваме шанс на можещите, развиваме младите и ценим опитните професионалисти. Работата при нас е настроение и отговорност, страст и професионализъм, удоволствие и колегиалност.

Вратите ни са винаги отворени за всички, които са наясно с качествата си, знаят какво заслужават да постигнат и не желаят да правят компромиси с кариерата си. Ако си добър специалист, но ти липсва мотивация и търсиш правилното място, значи е дошъл момента да ни изпратиш своята автобиография. Тя ще бъде разгледана професионално и в пълна конфиденциалност, съобразно всички законови изисквания.

Направи първата крачка и дай живот на кариерата си - стани част от ФеърПлей!

Контакти
ФЕЪРПЛЕЙ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АД
ЕИК: 831372469
Адрес: гр. София, бул. "Черни връх" № 51 Б, ПК 1407
Телефон: 02/8199199
Fax: 02/8199299
 www.fpi.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ФЕЪРПЛЕЙ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АД по имейл. Email:  
Всички обяви на ФЕЪРПЛЕЙ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АД
06.03.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ФЕЪРПЛЕЙ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АД в Jobs.bg. ©2020