МАРИНА ООД
Търговия


МАРИНА ООД

За компанията
Фирма „Марина” ООД е основана през 1995 год. в гр. Габрово с основен предмет на дейност внос и търговия с електроинструменти и консумативи.

През изминалите години предлаганата продуктова гама непрекъснато се разширява и фирмата се специализира в предлагането на електро и ръчни инструменти, крепежни елементи, консумативи, ходови колела, мебелен обков, подемно-транспортна техника, строителни материали, градинска техника и др. Богатият асортимент на поддържаните стоки се допълва и от продуктите за цялостно обзавеждане на банята, включващо всички необходими елементи и иновативни решения за създаването на модерна, комфортна и съвременна баня.

„Марина” ООД е директен вносител на електроинструменти и консумативи на повече от 20 водещи световни производители и дистрибутор на още 15 реномирани търговски марки. В сферата на крепежните елементи фирмата поддържа изключително разнообразна програма от болтове, гайки, шайби, винтове, поп-нитове, зегерки, шпилки и др. с гарантирано качество и произход.

Всички предлагани продукти са придружени с техническа документация, отговаряща на общоевропейските и български стандарти. От 2009 год. „Марина”ООД има сертифицирана Система за управление на качеството в съответствие със стандарт ISO 9001:2008.

С оглед добрата комуникация до всички точки на страната централният офис и складове се намират в гр. Габрово, разположени върху терен от 20 000 кв.м с търговска и складова площ от 11 000 кв. м.

За още по-голямо удобство на крайния клиент „Марина” ООД разполага с широко развита магазинна мрежа и осигурена сервизна база в повечето големи градове. Преимущества на фирмата са :

  • собствените добре снабдени и мащабни складове, създадени с цел бързото откликване на нуждите на клиенти и партньори

  • гаранционния и извънгаранционния сервиз на предлаганите марки електроинструменти: HITACHI, MAKITA, SPARKY, BOSCH, ASAKI и др.

  • изградената логистична структура, чрез която се извършват доставки на закупени от клиента стоки със собствен транспорт или по избран от него начин се експедират в рамките на цялата страна.

Приоритет за „МАРИНА” ООД са оптималното качество, гъвкавата ценова политика, бързото и професионално обслужване, ангажираността към клиенти, служители и партньори. Спазвайки поставените си цели фирмата се стреми да отговаря на непрекъснато променящите се условия на пазара, да бъде в крак с всички новости и последни тенденции и по този начин да бъде лидер в своята област и предпочитан партньор за работа.

Контакти
МАРИНА ООД
ЕИК: 817073690
Адрес: ул. Д-р Тота Венкова 26, ап. 6
 www.marina.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - МАРИНА ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от МАРИНА ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на МАРИНА ООД
вчера Пловдив
вчера Габрово
вчера Габрово
вчера Пловдив
вчера Габрово
вчера Габрово
вчера Габрово
вчера Сливен
вчера София
вчера Варна
27.03.20 Габрово
17.03.20 Русе
06.03.20 Благоевград
06.03.20 Пловдив
1 - 14 от 14
Корпортивен профил на МАРИНА ООД в Jobs.bg. ©2020