Белла България АД
Производство


Белла България АД

За компанията
Стартирал дейността си през 1997 г., днес холдинг „Белла” е най-големият производител на хранителни продукти в България и водещ представител на хранителната индустрия в Югоизточна Европа.

Продуктите от портфолиото на холдинг „Белла” се произвеждат в 14 фабрики с производствен капацитет от 350 тона храни дневно. Оборудването им е в съответствие с най-високите международни технологични стандарти.

Ежедневно продуктите на холдинг „Белла” достигат до над 12 000 точки на продажба в България (складове, търговски вериги и магазини) и редица европейски държави. Притежава търговски структури в Гърция и Румъния. Продуктите му се  предлагат на пазарите на четири континента в над 20 страни –  Германия, Испания, Кипър, САЩ, Австралия, Англия, Ливан, Холандия,  Турция и други.

Корпоративната мисия на „Белла” – да предлага  по-добри продукти на по-добри цени – ясно показва,  че в основата на бизнес развитието на холдинга е фокусът върху  клиента. В търсене на отговорите на очакванията на потребителите,  „Белла” лансира за първи път на българския пазар редица тестени  продукти и развива богато портфолио от продукти по специални  рецепти за различните пазари по света (тестени, млечни, месни  продукти и продукти от мазнини).

Корпоративната социална отговорност е в основата на устойчивото бизнес развитие на „Белла”. Холдингът изпълнява ангажиментите си на отговорен гражданин като активно работи със служителите, партньорите си и обществеността за каузи за разрешаване на важни социални проблеми.

„Белла Академия” е корпоративният университет на хранителния холдинг, развит в отговор на нуждите на бизнеса и все по-бързо развиващия се свят от добре подготвени кадри, които непрекъснато развиват и усъвършенстват своите умения.

Повече информация: www.bella.bg  
Контакти
Белла България АД
ЕИК: 115141090
Адрес: България, София 1113,
бул. „Цариградско шосе” 101, Бизнес център „Актив”
Телефон: +359 (0)2 9703 755
Fax: +359 (0)2 9703 706
 www.bella.bg
Политика за защита на личните данни на Белла България АД

Длъжностно лице по защита на личните данни - Белла България АД
Искам да получавам известия за новите обяви от Белла България АД по имейл. Email:  
Всички обяви на Белла България АД
30.03.20 Ямбол
12.03.20 Ямбол
06.03.20 Ямбол
06.03.20 Ямбол
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на Белла България АД в Jobs.bg. ©2020