ЛЕТС ДУ ЕООД
HR Агенция

ЛЕТС ДУ ЕООД

За компанията
Летс Ду ЕООД е дружество, регистрирано като агенция за подбор на персонал по реда на чл. 5, т.1 от Наредбата за условията и реда за извършване на посредническа дейност по наемане на работа с удостоверение за регистрация 2543/ 15.06.2018 г., издадено от Агенцията по заетостта.

За осъществяване на целите на нашата основна дейност – информиране и/или консултиране на търсещите работа лица и на работодателите и за да изпълнение на наше задължение към Агенция по заетостта за администриране и контрол на дейностите по посредничество за наемане на работа, ние събираме, съхраняваме и обработваме лични данни на кандидати. Гарантирано използваме личните Ви данни само и единствено за целите на подбора; поддържаме сигурността за личните Ви данни с осигуряване на постоянен вътрешен и технически контрол и гарантираме вашите права, които Регламента за защита на личните данни Ви предоставя.

Всички правила и процедури, касаещи обработката на личните Ви данни съответстват на Регламент (ЕС) 2016/ 679 Общ регламент за защита на личните данни (GDPR), Закона за защита на личните данни, Закон за заетостта, както и подзаконовите актове като Наредба за условията и реда за извършване на посредническа дейност по наемаме на работа и други.
Контакти
ЛЕТС ДУ ЕООД
ЕИК: 175286417
Телефон: 02/439 24 30
Политика за защита на личните данни на ЛЕТС ДУ ЕООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ЛЕТС ДУ ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ЛЕТС ДУ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЛЕТС ДУ ЕООД
вчера София
03.07.20 София
19.06.20 София
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на ЛЕТС ДУ ЕООД в Jobs.bg. ©2020