Кино Арена ВТ ЕООД
Изкуство и забавление, Медии, Търговия


Кино Арена ВТ ЕООД
За компанията
Кино Арена е най-голямата киноверига в България оперира 10 кина със 81 зали в 6 града - София, Варна, Пловдив, Плевен, Стара Загора, Смолян

Всички кина Арена са оборудвани с технологии от най-висок клас, модерен дизайн, удобни кресла, за да удовлетворят и най-претенциозните зрители.

Кино Арена развива специални концепции за ултимативно киноизживяване като IMAX, LUXE, PREMIUM и VIP. Най-модерната система за звук Dolby Atmos, която предлага 360-градусова звукова панорама, в България е ексклузивно представена от Кино Арена.

Дигиталното кинооборудване дава възможност и за показ на алтернативно съдържание /опери, балети, концерти, спортни събития/ включително на живо, чрез сателитна връзка.

Кината Арена са и предпочитано място за провеждане на събития от национален мащаб. Големите екрани  и удобните амфитеатрални зали привличат клиенти от всички сфери на бизнеса за реализиране на ефектни презентации.
Кариера в компанията

Ние в Кино Арена сме ентусиазирани да развиваме потенциала на нашите служители и да им помагаме да показват най-доброто от себе си. Вярваме, че хората са в основата на нашия успех, затова нашият подход е базиран на уважение към отделната личност. Ние предлагаме разнообразни възможности за работа в екип, приятелска атмосфера и шанс за растеж в нашата компания.

Ако обичате киното или искате да бъдете част от екипа на Кино Арена, разгледайте офертите и кандидатствайте за онази позиция, която най-много ви интересува.

Контакти
Кино Арена ВТ ЕООД
ЕИК: 175036584
Адрес: София, ж.к. Младост 4, ул. Бизнес Парк София №3
 http://www.kinoarena.com/bg/
 https://www.facebook.com/KinoArena/
Искам да получавам известия за новите обяви от Кино Арена ВТ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Кино Арена ВТ ЕООД
12.12.18 София; Заплата 300 BGN (Нето)
29.11.18 София; Заплата 600 BGN (Нето)
20.11.18 София; Заплата 300 BGN (Нето)
20.11.18 София; Заплата 600 BGN (Нето)
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на Кино Арена ВТ ЕООД в Jobs.bg. ©2018