ПОЛИАЛ ООД
Производство доставка и монтаж на Алуминиеви и PVC прозорци и врати , фасади, зимни градини и стъклени витрини. Служители в България: 30; Градове в България: София; Държави/градове извън България: Англия , Франция , Белгия; Година на основаване: 2007;

ПОЛИАЛ ООД

За компанията

Полиал ООД е създадена през 2007 г. в гр. София. Специализирана e в производство, монтаж и ремонт на PVC и алуминиеви дограми, фасади, покривни конструкции, перголи, зимни градини, стъклени витрини и щори.

 

През годините инвестициите в по- модерно техническо оборудване и в квалифицирани служители допринесоха за високия стандарт на предлаганите услуги. Подбора на  висококачествени материали и консумативи необходими за производстовото на всички продукти гарантират отлични резултати.

 

През  2013 г. Полиал разшири  гамата на предлаганите продукти и създаде втора производствена база и допълнителен склад за готовата продукция.

 

Фирмата успешно се наложи и на Европейския пазар благодарение на  стремежа си винаги да предоставя най- добрите материали, по най- иновативния начин, в разумен срок и на добра цена.

 

Най- голямия успех на фирмата е постоянното нарастване на броя доволни клиенти и безупречно изпълнени поръчки.

Контакти
ПОЛИАЛ ООД
ЕИК: 200133629
Телефон: 02/9317575
Fax: 02/9317575
 www.polyal.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ПОЛИАЛ ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ПОЛИАЛ ООД
вчера София
24.06.20 София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ПОЛИАЛ ООД в Jobs.bg. ©2020