ДМ България ЕООД
dm принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Асортиментът обхваща над 14 000 артикула – изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Служители в България: 800; Градове в България: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърждали, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Сандански, Силистра, Сливен, София, Стара Загора, Хасково, Шумен, Ямбол, Костинброд; В България от: 2009; Държави/градове извън България: 12 Държави; Година на основаване: 1973;


ДМ България ЕООД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията

dm drogeriemarkt е международно експандираща търговска компания. За нас работят повече от 62 000 служители в над 3 668 филиала в Германия, Австрия и клоновете в Централна и Източна Европа и принадлежим към най-добрите работодатели в Европа.

В „дм България“ работят над 800 служителя: в нашите повече от 80 магазинa в 26 български града, в нашата централа и във функциониращия ни собствен склад.

Тук съм Човек, тук пазарувам!

С това обещание dm поставя човека на първо място, без значение дали е клиент или служител. Важното за нас е да се подчертае индивидуалността на всеки един. Големият избор от продукти с най-високо качество, компетентното и любезно консултиране от страна на служителите потвърждават философията на dm.

Нашите служители са приветливи и ще консултират всички клиенти с най-голямо удоволствие. Имаме голям избор от международни марки в областите: козметика, парфюмерия, грижа за тялото, здравословно хранене, домакински стоки, фотография, бебешки и детски продукти, грижа за домашните любимци. В допълнение към тях при нас можете да намерите и любимите си български марки. Ние предлагаме собствените си марки във всички категории. Те са се доказали в годините и са многократно отличавани с международни награди. С тях получавате европейско качество на много добра цена.

Магазините ни се славят с приятна атмосфера, чистота и модерен дизайн. Всички те са разположени на централни и лесно достъпни места.

Ние се стараем съвместната работа с нашите партньори да е дълготрайна, надеждна и честна, за да бъде ясно, че сме партньор, с който поставените цели могат да бъдат осъществени.

Кариера в компанията

В dm ние бихме желали да създадем на всеки служител такава атмосфера, в която да може да даде най-доброто от себе си: приятелско общуване един с друг, гъвкаво работно време и разнообразни задачи, тук място имат също първокласното ниво на обучение и допълнителна квалификация, което насърчава както личностното развитие, така и амбициозния стремеж към кариера. Самоотговорност, мотивация и умение за работа в екип са условията за всеки кандидат.

dm Ви предлага:

- интересна работа с потенциал за разгръщане на индивидуалните възможности
- сигурността и предимствата на голяма европейска компания
- разнообразни възможности и перспективи за професионално развитие и израстване в кариерата
- приятен работен климат

В dm има различни и интересни професионални области за развитие, при които Човекът винаги е в центъра.

Търсим хора, които ценят високо една човешка атмосфера, в която се балансират висока собствена отговорност и екипна работа и в която по-нататъшното обучение и развитие са от високо значение.

В dm търсим ангажирани, мотивирани и инициативни хора, които имат желание да се учат, не ги е страх от предизвикателствата и поемането на отговорност.

dm дава шанс и на младите хора да се учат и развиват, което означава, че им се гласува доверие, но това доверие е неизменно свързано и с отговорност. Много е важно хората да осъзнават това и да оценяват дадената им възможност.

Радваме се, че повечето хора показват висока удовлетвореност от работата си тук. Това показват и резултатите от последното Анкетиране на служителите: 81% от участвалите в анкетата посочват, че като цяло дм е много добър работодател, а  82% биха  препоръчали dm като такъв.

 

 
Контакти
ДМ България ЕООД
ЕИК: 200150888
Телефон: 0882 501 722 и 0882 501 682-отдел Човешки ресурси
 www.dm-drogeriemarkt.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ДМ България ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ДМ България ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ДМ България ЕООД
16.03.20 Плевен
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ДМ България ЕООД в Jobs.bg. ©2020