ДМ България ЕООД
dm принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Асортиментът обхваща над 14 000 артикула – изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Служители в България: 800; Градове в България: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърждали, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Сандански, Силистра, Сливен, София, Стара Загора, Хасково, Шумен, Ямбол, Костинброд; В България от: 2009; Държави/градове извън България: 12 Държави; Година на основаване: 1973;


ДМ България ЕООД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията

dm drogeriemarkt е международно експандираща търговска компания. За нас работят повече от 62 000 служители в над 3 668 филиала в Германия, Австрия и клоновете в Централна и Източна Европа и принадлежим към най-добрите работодатели в Европа.

В „дм България“ работят над 800 служителя: в нашите повече от 80 магазинa в 26 български града, в нашата централа и във функциониращия ни собствен склад.

Тук съм Човек, тук пазарувам!

С това обещание dm поставя човека на първо място, без значение дали е клиент или служител. Важното за нас е да се подчертае индивидуалността на всеки един. Големият избор от продукти с най-високо качество, компетентното и любезно консултиране от страна на служителите потвърждават философията на dm.

Нашите служители са приветливи и ще консултират всички клиенти с най-голямо удоволствие. Имаме голям избор от международни марки в областите: козметика, парфюмерия, грижа за тялото, здравословно хранене, домакински стоки, фотография, бебешки и детски продукти, грижа за домашните любимци. В допълнение към тях при нас можете да намерите и любимите си български марки. Ние предлагаме собствените си марки във всички категории. Те са се доказали в годините и са многократно отличавани с международни награди. С тях получавате европейско качество на много добра цена.

Магазините ни се славят с приятна атмосфера, чистота и модерен дизайн. Всички те са разположени на централни и лесно достъпни места.

Ние се стараем съвместната работа с нашите партньори да е дълготрайна, надеждна и честна, за да бъде ясно, че сме партньор, с който поставените цели могат да бъдат осъществени.

Кариера в компанията

В dm ние бихме желали да създадем на всеки служител такава атмосфера, в която да може да даде най-доброто от себе си: приятелско общуване един с друг, гъвкаво работно време и разнообразни задачи, тук място имат също първокласното ниво на обучение и допълнителна квалификация, което насърчава както личностното развитие, така и амбициозния стремеж към кариера. Самоотговорност, мотивация и умение за работа в екип са условията за всеки кандидат.

dm Ви предлага:

- интересна работа с потенциал за разгръщане на индивидуалните възможности
- сигурността и предимствата на голяма европейска компания
- разнообразни възможности и перспективи за професионално развитие и израстване в кариерата
- приятен работен климат

В dm има различни и интересни професионални области за развитие, при които Човекът винаги е в центъра.

Търсим хора, които ценят високо една човешка атмосфера, в която се балансират висока собствена отговорност и екипна работа и в която по-нататъшното обучение и развитие са от високо значение.

В dm търсим ангажирани, мотивирани и инициативни хора, които имат желание да се учат, не ги е страх от предизвикателствата и поемането на отговорност.

dm дава шанс и на младите хора да се учат и развиват, което означава, че им се гласува доверие, но това доверие е неизменно свързано и с отговорност. Много е важно хората да осъзнават това и да оценяват дадената им възможност.

Радваме се, че повечето хора показват висока удовлетвореност от работата си тук. Това показват и резултатите от последното Анкетиране на служителите: 81% от участвалите в анкетата посочват, че като цяло дм е много добър работодател, а  82% биха  препоръчали dm като такъв.

 

 
Контакти
ДМ България ЕООД
ЕИК: 200150888
Телефон: 0882 501 722 и 0882 501 682-отдел Човешки ресурси
 www.dm-drogeriemarkt.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ДМ България ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ДМ България ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ДМ България ЕООД
17.01.20 София
вчера София
23.01.20 София
20.01.20 София
14.01.20 София
13.01.20 София
06.01.20 София
23.01.20 Варна
23.01.20 Варна
23.01.20 Варна
23.01.20 Варна
20.01.20 Шумен
20.01.20 Шумен
20.01.20 Пловдив
14.01.20 Гоце Делчев
14.01.20 Гоце Делчев
09.01.20 Пловдив
1 - 17 от 17
Корпортивен профил на ДМ България ЕООД в Jobs.bg. ©2020