ДМ България ЕООД
Търговия


ДМ България ЕООД
Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията

dm drogeriemarkt е международно експандираща търговска компания. За нас работят повече от 55 000 служители в над 3 200 филиала в Германия, Австрия и клоновете в Централна и Източна Европа и принадлежим към най-добрите работодатели в Европа.

В „дм България“ работят повече от 500 служителя: в нашите магазини, централа и във функциониращия ни собствен склад.

Тук съм Човек, тук пазарувам!

С това обещание dm поставя човека на първо място, без значение дали е клиент или служител. Важното за нас е да се подчертае индивидуалността на всеки един. Големият избор от продукти с най-високо качество, компетентното и любезно консултиране от страна на служителите потвърждават философията на dm.

Нашите служители са приветливи и ще консултират всички клиенти с най-голямо удоволствие. Имаме голям избор от международни марки в областите: козметика, парфюмерия, грижа за тялото, здравословно хранене, домакински стоки, фотография, бебешки и детски продукти, грижа за домашните любимци. В допълнение към тях при нас можете да намерите и любимите си български марки. Ние предлагаме собствените си марки във всички категории. Те са се доказали в годините и са многократно отличавани с международни награди. С тях получавате европейско качество на много добра цена.

Магазините ни се славят с приятна атмосфера, чистота и модерен дизайн. Всички те са разположени на централни и лесно достъпни места.

Ние се стараем съвместната работа с нашите партньори да е дълготрайна, надеждна и честна, за да бъде ясно, че сме партньор, с който поставените цели могат да бъдат осъществени.

Кариера в компанията

В dm ние бихме желали да създадем на всеки служител такава атмосфера, в която да може да даде най-доброто от себе си: приятелско общуване един с друг, гъвкаво работно време и разнообразни задачи, тук място имат също първокласното ниво на обучение и допълнителна квалификация, което насърчава както личностното развитие, така и амбициозния стремеж към кариера. Самоотговорност, мотивация и умение за работа в екип са условията за всеки кандидат.

dm Ви предлага:

- интересна работа с потенциал за разгръщане на индивидуалните възможности
- сигурността и предимствата на голяма европейска компания
- разнообразни възможности и перспективи за професионално развитие и израстване в кариерата
- приятен работен климат

В dm има различни и интересни професионални области за развитие, при които Човекът винаги е в центъра.

Търсим хора, които ценят високо една човешка атмосфера, в която се балансират висока собствена отговорност и екипна работа и в която по-нататъшното обучение и развитие са от високо значение.

В dm търсим ангажирани, мотивирани и инициативни хора, които имат желание да се учат, не ги е страх от предизвикателствата и поемането на отговорност.

dm дава шанс и на младите хора да се учат и развиват, което означава, че им се гласува доверие, но това доверие е неизменно свързано и с отговорност. Много е важно хората да осъзнават това и да оценяват дадената им възможност.

Радваме се, че повечето хора показват висока удовлетвореност от работата си тук. Това показват и резултатите от последното Анкетиране на служителите: 90% от участвалите в анкетата посочват, че са горди, че работят в dm и 89% биха препоръчали dm като работодател.

 

 
Контакти
Телефон: 02/4210257 и 0882 501 682 - отдел Човешки ресурси
www.dm-drogeriemarkt.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ДМ България ЕООД по имейл. Email:  
Ключ: 
(Препишете буквите/цифрите от синьото поле по-горе. Използвайте малки букви на латиница.)
Абонирай ме
Всички обяви на ДМ България ЕООД
13.02.17 Гара Елин Пелин
13.02.17 Гара Елин Пелин
13.02.17 Гара Елин Пелин
13.02.17 Гара Елин Пелин
14.02.17 София
23.02.17 Ямбол
20.02.17 София
06.02.17 Враца
03.02.17 Разград
1 - 9 от 9
Корпортивен профил на ДМ България ЕООД в Jobs.bg. ©2017