ПОДЕМ ЕООД
Строителство Служители: 105; Градове: Пловдив; Година на основаване: 2002;


ПОДЕМ ЕООД

За компанията
За 18-те години от съществуването си фирма "ПОДЕМ" ЕООД е построила над 300 сгради. Дружеството има опит в изграждането на търговски обекти, индустриални, логистични и инфраструктурни проекти за фирми и различни организации.

Стрителните обектите на фирмата се изпълняват по най - съвременни технологии и се използват висококачествени строителни материали, което в комбинация с екипът от професионалисти превърнаха знака на фирмата в символ за качество.

Важен момент в развитието на "ПОДЕМ" ЕООД е осъществяваната от фирмата дейност по управление и отдаване под наем на недвижими имоти-собственост на дружеството. Екип от  млади професионалисти извършват целият процес по отдаване под наем на имотите, тяхната поддръжка, включително маркетингови и рекламни дейности чрез собствената си агенция за недвижими имоти – „Гаранти“ ЕООД, както и чрез сътрудничество с други агенции и партньори.

 Така в мисията на "ПОДЕМ" ЕООД е залегнало задоволяването на всички изисквания на клиента чрез качество, коректност и индивидуален подход.

 

Постоянно действащ състав

Персоналът на дружеството е квалифициран и отговорен и е доказал възможностите си да  осъществява и ръководи строителна  дейност на високо ниво, с отлично качество и с обучени за дейността работници, работещи по изискванията на системата за контрол на качеството ISO 9001:2000.


            ЦЕНТРАЛЕН ОФИС:

   Комплекс „ПОДЕМ” - Административна и офис сграда на бул. „Дунав” № 51
 

                 ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ:


1. ИЗВЪРШВАНЕ НА СTРОИТЕЛНО – МОНТАЖНИ РАБОТИ

2.  УПРАВЛЕНИЕ И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА СОБСТВЕНИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

3. ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО

 

Фирмата разполага с множество луксозно обзаведени апартаменти, офиси и складови помещения с изключително добра локация в централната част на града . Жилищата се намират в предимно нови сгради, напълно обзаведени с всички необходими мебели и ел. уреди. Предлага се също така възможност за допълнително наемане на паркоместа и гаражи.

Философията в тази насока, която е водеща за компанията, е осигуряване високо качество срещу наемната цена, заплащана от клиентите във всички аспекти – от качеството и уюта на имотите до индивидуалния подход към всеки един клиент, с когото се работи, съобразно нуждите му.

Това взаимодействие затваря цялостния цикъл от управление и поддръжка  на имотите, спестявайки на клиентите всички последващи действия при наемането и експлоатацията им. Екипът от професионалисти, с грижата на добри стопани,  менажират имотите, за да се превърнат в уютни домове или работни места.

През последните години, компанията се развива изключително успешно в тази област, като наред с това прави бързи крачки и в посредничеството при продажба и отдаване под наем на чужди имоти, като тенденцията е към разширяване на дейността в тази насока.

 3. ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ НАЕМООТДАВАНЕ И ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА ЧУДЖИ ИМОТИ

    Агенцията за недвижими имоти “Гаранти” е част от дейността на фирма “Подем” ЕООД, кяото се разви с бързи темпове в последните 3 години, като реализира продажбите на няколко строителни обекти в гр. Пловдив.

     Изключително предимство агенцията има и  в сферата на наемоотдаването, заради собствените имоти,които предлагат директно от собственик.

      Квалифицираният екип от брокери предлага:качествени услуги при осъществяване на сделки с недвижими имоти, правно-юридическа консултация, максимална сигурност и защита за интересите на клиента на всеки етап от сделката, коректност, отговорност и прецизност.

     Днес Гаранти разполага с атрактивни оферти за наеми и продажби – от различни точки в града на тепетата и ще Ви помогне да изберете точно този имоти, който отговаря на изискванията и бюджета Ви!
Контакти
ПОДЕМ ЕООД
ЕИК: 115725436
Телефон: 032 94 66 88
Искам да получавам известия за новите обяви от ПОДЕМ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ПОДЕМ ЕООД
18.03.20 Пловдив
06.03.20 Пловдив
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ПОДЕМ ЕООД в Jobs.bg. ©2020