БУЛЛТЕК ООД
Производство


БУЛЛТЕК ООД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
   Буллтек" ООД е създадена през 2009 г. Фирмата   притежава   21 000 м2 земя, върху която са разположени     16 000 м2 призводствени звена и складове. Фирмата е специализирана в производството на метални и пластмасови компоненти и сглобени продукти предназначени за електромеханичната промишленост. Производството в компанията обхваща широка гама процеси – индустриални монтажи, роботизирано заваряване, щанцоване, пресоване, производство и поддръжка на инструментална екипировка, СNC фрезоване, както и шприцоване на термопластична и термореактивна пластмаса.Фирмата също така разполага със собствен инструментален цех за производство и поддръжка на матрици за пластмаси и метали. И на последно място, но не и по степен на важност, в "Буллтек" се извършва дейност по складиране и логистика на стоки и материали. Този затворен цикъл - производтво, поддръжка на инструменти, монтаж, складиране и експедиция до клиента, прави "Буллтек" много атрактивен партньор за местни и чуждестранни компании.
Внедрената Система за управление осигурява качество на продукцията, конкурентни цени и точност на доставката.
Кариера в компанията
Персоналът на "Буллтек" ООД надхвърля 200 души като тенденцията през следващите години е да се увеличава. При нас работят много млади и амбициозни хора, които системно придобиват нови знания и развиват своите способности в модерна фирмена среда.
Контакти
БУЛЛТЕК ООД
ЕИК: 200687817
Адрес: гр. Пловдив
Индустриална зона Тракия,
ул. Нестор Абаджиев № 61 Б
Политика за защита на личните данни на БУЛЛТЕК ООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - БУЛЛТЕК ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от БУЛЛТЕК ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на БУЛЛТЕК ООД
11.07.19
 НАЧАЛНИК ЦЕХ
Пловдив
10.07.19 Пловдив
15.07.19 Пловдив
28.06.19 Пловдив
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на БУЛЛТЕК ООД в Jobs.bg. ©2019