Линднер България ЕООД
Lindner Group, част от която е и Линднер България, е Европейски лидер в производството на висококачествени продукти за интериорен дизайн /окачени тавани, преградни стени, врати, двойни подове/, фасади, инженерингови услуги и комплексно строителство. Служители в България: 90; Градове в България: София; В България от: 1994; Служители глобално: 6000; Държави/градове извън България: Германия, Англия, Полша, Австрия, Америка, Китай, Турция, Албания и др.; Година на основаване: 1965; Технологии: Cradle to cradle®; Lindner heating and cooling technology;

Линднер България ЕООД

За компанията

"Линднер България" ЕООД е 100% собственост на "Линднер" АД, Германия, и е с предмет на дейност: проект мениджмънт и строителство на сгради и съоръжения. Специализирани сме в управление и изпълнение на офисни и жилищни сгради, хотели и търговско- развлекателни центрове. Построили сме също така и няколко индустриални обекта.

"Линднер България" ЕООД предлага пълна инженерингова услуга в строителния процес – от проектирането до цялостното изграждане на обекти "до ключ", или изпълнение на отделни фази – проектиране, груб строеж, довършителни работи.

Дружеството е специализирано в монтаж на сухо строителство (преградни стени и предстенни обшивки, всички видове окачени тавани и двойни подове), както и в изпълнението на подови настилки и стенни облицовки, на бояджийски работи и термо фасади. Разполагаме и със собствени фасадни и вътрешни скелета, офис и WC контейнери, които отдаваме под наем, като услугата включва монтаж, демонтаж и транспорт.

"Линднер България" ЕООД е единственото дружество в България, оторизирано да търгува с продуктите, произвеждани от фирмата-майка: леки преградни стени, метални и климатични окачени тавани, двойни подове.


Услугите, които предлагаме на българския пазар, са резултат от нашия собствен опит като инвеститор и изпълнител на големи проекти. Изградили сме структура в България, която в най-пълна степен съответства на особеностите на пазара и е в състояние да прояви гъвкавост и професионализъм на всеки етап от инженерно-строителния процес. Работим с ядро от фирми-партньори, доказали своя професионализъм, благонадеждност и кооперативност при изпълнението на редица проекти, управлявани от "Линднер".

За допълнителна информация и актуални новини можете да последвате нашия профил в LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/lindner-bulgaria-eood

Кариера в компанията


Нашите служители са нашият най-ценен капитал.

Предлагаме чудесни възможности за професионално развитие в динамична работна среда. Във връзка с реализирането на нови обекти и разширяването на екипа ни назначаваме специалисти на следните длъжности:

Строителни инженери

Инженери ОВКИ

Електроинженери


Ще се радваме да получим Вашата кандидатура.
Използвайте своя шанс!

 
Контакти
Линднер България ЕООД
ЕИК: 121586343
Адрес: 1766 София, ж.к. София парк
Търговска зона, блок 16 Д
Телефон: 02 489 9200
Fax: 974 44 46
 www.Lindner-Group.com
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Линднер България ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от Линднер България ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Линднер България ЕООД
17.09.20 София
15.09.20 София
14.09.20 София
14.09.20 София
08.09.20 София
03.09.20 София
03.09.20 София
03.09.20 София
03.09.20 София
1 - 9 от 9
Корпортивен профил на Линднер България ЕООД в Jobs.bg. ©2020