БЛАЗЕР ГРУП ГАБРОВО ЕООД
“Габинвест” ЕООД е дъщерна фирма на Blaser Group GmbH в Исни, Германия, част от L&O Холдинг със седалище в Емсдетен, Германия. Предприятието произвежда и обработва компоненти за въздушни оръжия и прецизни спортни пистолети в премиум сегмент. Служители в България: 250; Градове в България: Габрово; В България от: 1992; Служители глобално: 400; Държави/градове извън България: Исни, Германия; Година на основаване: 1992;


БЛАЗЕР ГРУП ГАБРОВО ЕООД

За компанията

Основана през 1992 г. "БЛАЗЕР ГРУП ГАБРОВО" ЕООД е доставчик за световноизвестните и водещи марки Blaser, Mauser, Sauer и SigSauer, фирмата е производител в премиум сегмент. Осигуряваме устойчив процес за повишаване на качеството. Обогатяваме непрекъснато познанията и уменията си. Ефективно създаваме добавена стойност. Откриваме нови възможности за увеличаване на производителността.

Чрез дългосрочната ориентация на фирмата се гарантират работните места и се създават нови.
В тясно сътрудничество с училища и университети желаем да поощряваме обмена на знания и да подпомагаме ефективното обучение на ученици и студенти.

За нас е важно, заедно с предприятия от града да продължим да реализираме успешно нови проекти и да поддържаме надеждни партньорства. Имаме готовност за съвместна работа с града и общината за осъществяване на инициативи, стимулиращи икономиката.
Кариера в компанията
Като стабилен работодател с многогодишна история, "ГБЛАЗЕР ГРУП ГАБРОВО" ЕООД осигурява привлекателни условия на работа за всеки един от своите настоящи и бъдещи работници и служители.

Ние се интересуваме от привличането на професионалисти, които вярват в екипната работа и са готови да направят следващата стъпка в кариерното си развитие.
Контакти
БЛАЗЕР ГРУП ГАБРОВО ЕООД
ЕИК: 817059954
Адрес: 5300 Габрово, местност Капината 1
Телефон: 066810884
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - БЛАЗЕР ГРУП ГАБРОВО ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от БЛАЗЕР ГРУП ГАБРОВО ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на БЛАЗЕР ГРУП ГАБРОВО ЕООД
12.08.20 Габрово
04.08.20 Габрово
29.07.20 Габрово
23.07.20 Габрово
20.07.20 Габрово
1 - 5 от 5
Корпортивен профил на БЛАЗЕР ГРУП ГАБРОВО ЕООД в Jobs.bg. ©2020