АРОМА АД
Маркетинг/Реклама/ПР, Производство, Търговия


АРОМА АД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
Създадена преди 94 години, днес АРОМА е водещ европейски производител на козметика и парфюмерия с дългогодишни традиции в бранша.
АРОМА е утвърден износител в над 50 държави на пет континента, където успешно налага добрия имидж на България като ценен и коректен партньор. Повече 70% от производството на компанията е насочено към външни пазари в т.ч производство на продукти под чужди марки за водещи компании и големи търговски вериги в Англия, Франция, Холандия, Швеция, Дания, Норвегия, Финландия и др.

АРОМА има богатото продуктово портфолио и е предпочитан производител както за българския пазар, така също и за чужди фирми и големи търговски вериги по света. Предприятието произвежда широка гама хигиенни, парфюмерийни и козметични продукти с натурални съставки.

Предимството на 94-годишния си опит в производството на козметика и парфюмерия ние съчетаваме с приложението на съвременни технологии. Съвременното оборудване в цеховете и лабораториите, значимият научен и човешки потенциал и затвореният цикъл на производство ни позволяват да предлагаме продукти с гарантирано постоянно качество, отговарящо на световните изисквания и стандарти.
Мисията на АРОМА е да осигурява на своите потребители висококачествени продукти, които да се грижат за тяхната красота и здраве. АРОМА изгражда взаимоизгодно сътрудничество с бизнеспартньорите си, насърчава и подкрепя професионалното развитите на своите служители.
Кариера в компанията
Ние в АРОМА вярваме, че хората са в основата на нашия успех. И защото успехът ни зависи от уменията и креативността на целият ни екип, ние постоянно развиваме компанията и потенциала на своите служители. Към днешна дата в дружеството работят 360 души.
За нас е важно в АРОМА да работят мотивирани хора, които обичат работата си и посрещат ежедневните предизвикателствата с усмивка. Ние търсим хора, на които им се работи. Всеки един от служителите в компанията има равни шансове за развитие и компанията му дава това. АРОМА е място, където човек може да положи основите на една бъдеща професионална кариера.
За нас е важно е служителите на АРОМА да са квалифицирани, добре обучени и мотивирани, защото техните умения са свързани с продукта - от създаването, произвеждането,  до намирането му на пазара.
Даваме възможност за всички, които търсят професионално развитие в областта на  маркетинга, иновациите, производството да започнат работа при нас. Ние вярваме, че заедно можем да постигнем много, като залагаме на креативност, разнообразие в екипите и нестандартни подходи.
Стажантските програми на АРОМА дават възможност на всеки, който  завършва висшето си образование да се „запознае“ с избраната от него професия. Чрез тях младите хора могат да се потопят в динамичния и изключително креативен екип в компанията. Те съчетават обучението с реалните предизвикателства, които поднасят ежедневната работа и конкретната работна позиция. Ще имате възможност да разберете отвътре как се създава един козметичен продукт и как той достига до рафтовете в магазините. Представата на АРОМА за стаж е даването на възможност да проверите самите себе си в реална професионална среда и конкретни функционални области. Професионалният стаж означава самите вие да се ориентирате във вашата бъдеща кариера, да научите нови неща и да искате да се потопите в конкретни работни ситуации.
Гъвкаво работно време – стажантите сами избират часовете на присъствие в компанията, които не трябва да са по-малко от 20 часа седмично. Стажовете се провеждат целогодишно и са с продължителност минимум два месеца. Стажът се провежда на територията на АРОМА, където са разположени както административните офиси, така и производствената част на компанията, което дава възможност съвсем отблизо да се проследи процеса “от идеята до готовия продукт”.
Стажантските програми на АРОМА са уникална възможност да станете част от нашата банка за таланти, от която набираме нашите бъдещи служители.
Контакти
АРОМА АД
ЕИК: 831643066
Адрес: ул. Кирил Благоев 12, София
Телефон: 029350207
 www.aroma.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от АРОМА АД по имейл. Email:  
Всички обяви на АРОМА АД
13.07.20 София; Заплата от 900 до 1000 BGN (Нето)
05.08.20 Пловдив; Заплата от 1200 до 2000 BGN (Нето)
22.07.20 София; Заплата от 1000 до 1200 BGN (Нето)
16.07.20 София
13.07.20 Пловдив
28.07.20 Благоевград; Заплата от 800 до 1600 BGN (Нето)
05.08.20 Пловдив; Заплата от 800 до 1600 BGN (Нето)
1 - 7 от 7
Корпортивен профил на АРОМА АД в Jobs.bg. ©2020