ТЕСИ ООД
С просветени умове и сърца, внасяме топлина в твоя живот. Служители в България: 850; Градове в България: София, Шумен; В България от: 1993; Служители глобално: 880; Държави/градове извън България: Румъния, Гърция, Испания, Русия, Полша, Чехия, Италия, Сърбия, Хърватска, Русия, Украйна; Година на основаване: 1993; Придобивки:  Служебен транспорт;    Ваучери за храна;    Допълнително здравно осигурявне;    Месечен/Годишен бонус;    Гъвкаво работно време;    Безплатни обучения/Езикови курсове;    Допълнителни дни отпуск;    Фирмени мероприятия;    Карта за спорт;    Стажантски програми;    Програми за развитие на млади специалисти;  

ТЕСИ ООД

За компанията

TESY е водещ производител на интелигентни решения за отопление и топла вода и лидер в производството на електрически бойлери, бойлери с индиректно загряване и елeктрически отоплителни уреди.

Компанията има представителства в 5 държави и реализира продукцията си в над 50 държави на 4 континента с екип от над 850 човека. TESY удвои производствения си капацитет с откриването на нов завод през 2016 г. и се превърна в 3-тия най-голям производител в Европа на електрически бойлери с капацитета си от над 1.2 милиона бойлера годишно. Компанията е и 4-тия най-голям производител на отоплителни уреди за дома в Европа.

От самото си начало TESY е пионер в производството на електрически бойлери със своите иновативни идеи и налагане на нови категории на чужди пазари и нов стил на комуникация. TESY предлага първата категория Slim бойлери на украинския пазар, първата телевизионна реклама на бойлер в Европа и първият Smart бойлер в света, който може да бъде контролиран чрез интернет.

TESY е компания която е изградена от три основни ценности:

Плам
Нашият пламенен екип от професионалисти си поставя амбициозни цели. Чрез личен пример създаваме култура, която вдъхновява хората да дават всичко от себе си. Влагаме сърце и ум в това, което правим и сме част от динамичната промяна.

Иновации
Служителите в TESY са отворени към иновациите, жадни за знания и вдъхновени да творят. Променяме статуквото като използваме най-съвременните технологии за превъзходна функционалност и впечатляващ дизайн.

Доверие
Споделената визия за откритост и почтеност е в основата на дългосрочните партньорства в TESY. От уважение към личността, предлагаме надеждни продукти и качествено обслужване. Водени сме от готовност за съдействие, лоялност и доверие.

С помощта на своите ценности, доверени партньори и професионално обучен и мотивиран персонал, TESY продължава своето развитите, като инвестира в имплементиране на най-актуалните на пазара технологии, разширява производството си и лансира нови продукти.

Присъединете се към нашия екип и подкрепете напредъка заедно с нас!

Кариера в компанията

Успеха си през годините дължим на нашите високо мотивирани служители. Затова, TESY създава вътрешна среда подходяща за развитие на потенциала на хората, които са толерантни едни към други, отворени за нови идеи, отдадени на дългосрочни постижения и с установени етични приниципи. Вярваме в тях и инвестираме в тяхното обучение и развитие. В основата на развитието на компанията са постоянната ангажираност и изобретателност на нашите служители.

В допълнение на всички социални придобивки TESY също предлага:

- Уникална работна атмосфера, която позволява на служителите да развиват своите качества.
- Възможност да се присъедините към световна компания известна със своите иновации и технологии.
- Признание на работните успехи и възможност за личностно и кариерно развитите.
- Професионално обучение във всяко едно направление в компанията.
- Стипендиантски програми предназначени за студенти и ученици.
Не чакайте и се присъедините към нашия екип от специалисти, като изпратите Вашето CV тук или на нашия уеб-сайт tesy.bg!

 
Контакти
ТЕСИ ООД
ЕИК: 040029337
Адрес: гр. София, ж.к. София Парк, Блок 16 В, офис 2.1, ет.2

гр. Шумен, бул. Мадара 48
Телефон: 359 2 902 66 66; 359 54 859 129
 tesy.com
Политика за защита на личните данни на ТЕСИ ООД

Длъжностно лице по защита на личните данни - ТЕСИ ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ТЕСИ ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ТЕСИ ООД
29.07.20 София
07.08.20 Шумен
07.08.20 Шумен
06.08.20 Шумен
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на ТЕСИ ООД в Jobs.bg. ©2020