ТИМАК АГРО БЪЛГАРИЯ ЕАД
Селско стопанство, Търговия Година на основаване: 2005;

ТИМАК АГРО БЪЛГАРИЯ ЕАД

За компанията
„Тимак Агро България“ ЕАД е филиал на френската Група Рулие - водещ световен производител и разпространител на торове. В своята 55-годишна история Група Рулие се е наложила като марка за качество и сигурност в производството на продукти в сферата земеделието.

Вече 13 години на българския пазар, Тимак Агро следва последователно философията на Група Рулие, в своето развитие за изграждане на високи стандарти на обслужване, креативност, професионализъм и страст. 
Екипът от специалисти на фирмата, прокарва уверено пътя на бранда, наложил се като революционен и ефективен, в подхранването на растенията.
Кариера в компанията
От 2005 г. насам, Тимак Агро България изгражда своите традиции и основни ценности, които ръководят и мотивират нашите служители да градят своята кариера при нас. Като филиал на група Roullier ние възприехме много от водещите ценности на авторитетната международна и просперираща фирма:
• Новаторството е ръководен принцип на работа в Група Рулие. Това е причината Тимак Агро да инвестира в провеждането на обучения за последните тенденции, да споделя международен опит и добри практики.
• Човешкият ресурс е главен двигател на компанията. Това е втората причина да инвестираме средства в нашите служители, които заслужават високо европейско развитие в своята кариера.
• Ангажимент към българското земеделие и производители: Отговорност към продуктите, които предлагаме на българския пазар, но и отговорно отношение и консултиране на нашите клиенти към правилния избор на препарати за подхранване на отглежданите култури.
 
Контакти
ТИМАК АГРО БЪЛГАРИЯ ЕАД
ЕИК: 131369548
Адрес: 1113 гр. София
ул."Манастирска" 41 А
Телефон: 02/873 12 75
Fax: 02/870 30 24
Искам да получавам известия за новите обяви от ТИМАК АГРО БЪЛГАРИЯ ЕАД по имейл. Email:  
Всички обяви на ТИМАК АГРО БЪЛГАРИЯ ЕАД
24.09.20 Добрич
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ТИМАК АГРО БЪЛГАРИЯ ЕАД в Jobs.bg. ©2020