УСТОИ АД
Счетоводство/Финанси


УСТОИ АД

За компанията
Повече от 18 години, УСТОИ Бизнес кредит 1 предоставя финансова подкрепа на малкия бизнес. През периода, сме подкрепили повече от 47 000 проекта на малкия бизнес на обща стойност над 80 млн. лева. Създадени сме с финансовата подкрепа на CRS и USAID (Американската агенция за международно развитие). 

Понастоящем работим с финансовата подкрепа на Европейския Инвестиционен Фонд по линия на програма ПРОГРЕС на Европейския Съюз. Дружеството е финансова институция съгласно Закона за кредитните институции.

Мисията ни е да предоставим финансови възможности на малкия бизнес в България да реализира своите идеи на изгодна цена, водещи до повишаване на техните доходи.

Ние от УСТОИ Бизнес кредит 1 вярваме, че малкия бизнес в България заслужава адекватни финансови продукти, предоставяни на пазарни условия, равнопоставени и прозрачни договорни отношения, персонално и качествено обслужване.

Кариера в компанията
Интересуваме се от предприемчиви и инициативни хора, с желание и възможности да постигат положителни резултати, личности с персонален заряд, способни да мотивират положително останалите.

Динамичната среда, в която работим от години, позволява на работещите в Дружеството да се усъвършенстват бързо като личности и професионалисти. Тези, които допринасят положително за бизнеса ни, израстват на мениджърско или експертно ниво.

Ние от УСТОИ Бизнес кредит 1 ценим трудолюбивите и инициативни хора, които умеят да постигат положителни резултати и са мотивирани от социалните ни цели. Дружеството постоянно инвестира в тях чрез професионални обучения, насочени към тяхното израстване. 
 
Контакти
УСТОИ АД
ЕИК: 123676736
Адрес: София 1000
ул. "Христо Белчев" №10, вх. А
Телефон: 0 7001 7005
Fax: 02 980 4540
 www.ustoi-businesscredit1.org
Искам да получавам известия за новите обяви от УСТОИ АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на УСТОИ АД в Jobs.bg. ©2020