СИЙ ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ ЕООД
Изкуство и забавление, Спорт и отдих, Туризъм, хотели и ресторанти

СИЙ ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ ЕООД

За компанията
CARIBI Бар е разположен в Търговски център Явор, който се намира в к-кс Младост. В непосредствена близост са хипермаркетите Кауфланд, Лидл и Била, както и медицински център Младост.
CARIBI отвори врати на 19.06.2009г. На територията му са разположени коктейл бар с лаундж зона, 7 билярдни и 1 снукър маси, 6 боулинг писти, 2 дартса, електронни игри и уникален детски кът за почасово гледане на деца и организиране на детски рождени дни. Боулингът разполага с десет писти, четири от които могат да бъдат приспособени за деца.CARIBI Бар отвори специално за Вас Лятна градина, която Ви приканва да споделите с нас летните си емоции. Нов детски кът с много изненади и безброй усмивки за малчуганите ви очаква в Лятната градина!
CARIBI Бар е удобно място за отмора и забавления за всички живеещи в близките квартали. За краткото време в което работи, CARIBI стана предпочитано място за развлечения и за хора от центъра и от по-далечни квартали на град Варна. Заведението се харесва изключително много заради уникалния си интериор, характерните карибски елементи и цветове и приятна модерна музика. Всички сервитьори, бармани, рецепционисти, инструктори и аниматори предлагат обслужване на много високо ниво.
В CARIBI Бар организираме фирмени състезания /Team building/, частни партита, семейни тържества, момински и ергенски партита, рождени дни на боулинг пистите и детски рождени дни в Детски кът CARIBI Junior. Също така провеждаме турнири по боулинг.
Контакти
СИЙ ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ ЕООД
ЕИК: 148017035
Адрес: гр. Варна, бул.„Република”117
Търговски център на "ЯВОР"
Управител: тел.0888 29 20 03
Детски кът: тел. 0885 560 260
Телефон: 0888 292 003
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - СИЙ ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от СИЙ ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на СИЙ ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ ЕООД в Jobs.bg. ©2020