Gold & Exchange / Tavex Ltd
Тавекс е новаторска финансова компания, отдадена да помага на клиентите си да сключат най-добрата за тях сделка по най-удобния за тях начин. Специализираме в търговия със злато, сребро, обмен на валута и парични трансфери. Служители в България: 80; Градове в България: София, Пловдив, Варна, Бургас; В България от: 2009; Държави/градове извън България: Естония, Швеция, Финландия, Дания, Латвия, Полша, Норвегия; Година на основаване: 1991;
Gold & Exchange / Tavex Ltd
За компанията

Tavex Gold&Exchange е българският клон на естонския холдинг Tavid AS. Основната дейност на компанията е търговия с инвестиционно злато и сребро, обмен на валута, парични трансфери и др. Tavex обслужва около 2000 клиента на ден в четири града в България – София, Пловдив, Варна и Бургас. Фирмата се нарежда сред най-уважаваните и надеждни финансови институции в страната, предлагайки едни от най-добрите курсове и любезно обслужване.

Кариера в компанията
В Тавекс ценим  приноса  на всеки служител и пълната му  отдаденост на работа в компанията. Всички служители могат да правят предложения, които  да помагат компанията да  подобри работната си среда и услугите, които предлага на своите клиенти. Ръководството очаква oт служителите  постоянен и активен принос за благото на трите заинтересовани страни (служители, клиенти и собственик). В нашите взаимоотношения няма бюрокрация. Всички служители са добре дошли да се обадят на  директора на Тавекс по мобилния му телефон 24 часа на ден.
В Тавекс имаме за цел да запазим своите нива на заплатите около 10% над средната заплата в този отрасъл.
Ние предлагаме  множество бонуси в допълнение към нашите заплати. Един от тези  бонуси е интересни и необходими програми за обучение, предлагани на известен период от време. Тавекс също подкрепя индивидуалното развитие чрез обучения или програми, избрани от отделните служители, ако те подобряват тяхното представяне във компанията с реализирането на по-добри резултати.
Тъй като се стремим да се развиваме постоянно, ние се сблъскваме и с непрекъснати промени, а това ни предпазва от изпадане в рутина.
Тавекс e избран за най-добър работодател в България през 2012-та, 2014-та, 2015-та и 2017-та година, според проучване проведено от Аon Hewitt.
 
Контакти
Gold & Exchange / Tavex Ltd
ЕИК: 200779475
Искам да получавам известия за новите обяви от Gold & Exchange / Tavex Ltd по имейл. Email:  
Всички обяви на Gold & Exchange / Tavex Ltd
14.05.18 София; Заплата от 1000 до 1650 BGN (Нето)
04.05.18 Бургас; Заплата от 900 до 1100 BGN (Нето)
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на Gold & Exchange / Tavex Ltd в Jobs.bg. ©2018