Gold & Exchange / Tavex Ltd
Тавекс е новаторска финансова компания, отдадена да помага на клиентите си да сключат най-добрата за тях сделка по най-удобния за тях начин. Специализираме в търговия със злато, сребро, обмен на валута и парични трансфери. Служители в България: 80; Градове в България: София, Пловдив, Варна, Бургас; В България от: 2009; Държави/градове извън България: Естония, Швеция, Финландия, Дания, Латвия, Полша, Норвегия, Румъния; Година на основаване: 1991;

Gold & Exchange / Tavex Ltd

За компанията

Tavex е българският клон на естонския холдинг Tavid AS. Основната ни дейност е търговия с инвестиционно злато и сребро, обмен на валута и парични трансфери.

В Tavex обслужваме милион клиенти на година в четири града в България – София, Пловдив, Варна и Бургас. 

Компанията е пазарен лидер в търговията с инвестиционно злато и се нарежда сред най-уважаваните и надеждни финансови институции в страната, предлагайки едни от най-добрите курсове и любезно обслужване.

Мисията ни е да правим света на парите и дългосрочните инвестиции леснодостъпен и разбираем.

Кариера в компанията
В Tavex ценим  приноса  на всеки служител и пълната му  отдаденост на работа в компанията. Всички служители могат да правят предложения, които  да помагат компанията да  подобри работната си среда и услугите, които предлага на своите клиенти. Ръководството очаква oт служителите  постоянен и активен принос за благото на трите заинтересовани страни (служители, клиенти и собственик). В нашите взаимоотношения няма бюрокрация. Всички служители са добре дошли да се обадят на  директора на Tavex по мобилния му телефон 24 часа на ден.
В Tavex имаме за цел да запазим своите нива на заплатите около 10% над средната заплата в този отрасъл.
Ние предлагаме  множество бонуси в допълнение към нашите заплати. Един от тези  бонуси е интересни и необходими програми за обучение, предлагани на известен период от време. Tavex също подкрепя индивидуалното развитие чрез обучения или програми, избрани от отделните служители, ако те подобряват тяхното представяне във компанията с реализирането на по-добри резултати.
Тъй като се стремим да се развиваме постоянно, ние се сблъскваме и с непрекъснати промени, а това ни предпазва от изпадане в рутина.
Tavex e избран за най-добър работодател в България през 2012-та, 2014-та, 2015-та и 2017-та година, според проучване проведено от Аon Hewitt.
 
Контакти
Gold & Exchange / Tavex Ltd
ЕИК: 200779475
Длъжностно лице по защита на личните данни - Gold & Exchange / Tavex Ltd
Искам да получавам известия за новите обяви от Gold & Exchange / Tavex Ltd по имейл. Email:  
Всички обяви на Gold & Exchange / Tavex Ltd
13.03.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на Gold & Exchange / Tavex Ltd в Jobs.bg. ©2020