Мнемоника АД
Бизнес, консултантски услуги, Информационни технологии


Мнемоника АД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
Мнемоника АД е ISO 9001:2008 сертифицирана компания, специализирана в предоставянето на високотехнологични решения в областта на информационните технологии. Основана е през 2009 г. и от тогава до сега има повече от 600 успешно реализирани проекта за над 100 клиента.
Още през първата година заема 89 място в класацията „ИКТ Топ 100“ на Computerworld България и е разпозната като най-добър партньор-дебютант на EMC за 2009 г. Фирмата е част от класацията на 50-те най-бързо растящи технологични компании в Централна и Източна Европа на класацията Deloitte Technology Fast 50 CEE 2014, а през 2017 г. e сред победителите на конкурса Forbes Business Awards 2016 в категорията „Клиентска политика“.
9 години след създаването си компанията има признанието на български и международни организации, а оборотът ѝ надвишава 30 млн. лева.

МИСИЯ
Мнемоника се стреми да бъде водещ и независим доставчик на услуги и решения за своите клиенти в четири основни области:
информационна сигурност и регулаторна съвместимост;
облачни технологии и виртуализация;
съхранение и обработка на данни;
управлявани услуги и ИТ аутсорсинг.
 
Осигурява 24х7 поддръжка, внедрява повече от 10 нововъведения годишно в областта на съхранението на данни и над 5 в областта на сигурността. От 2017 г. екипът на Мнемоника съдейства на български компании в подготовката им за Общия регламент за защита на личните данни (GDPR).

СТРАТЕГИЯ
През 2017 г. година броят на служителите на Мнемоника нараства с 30%. Тази тенденция ще се запази, като предстои увеличение на екипа и зад граница, за да се навлезе на още нови пазари. Областите, в които се фокусира дейността на организацията, са киберсигурността, големите данни и облачните технологии.

ПРОФИЛ НА ЕКИПА
Екипът от специалисти на МНЕМОНИКА се състои от млади и много амбициозни хора, които са сертифицирани във всички области на предоставяните услуги:
DellEMC системен инженер;
DellEMC инженер по внедряване;
VMware сертифицирани специалисти;
HP сертифицирани специалсти;
McAfee;
CISCO специалисти;
акредитирани експерти за продажби и пред-продажбено обслужване, Sun Microsystems специалисти.
Контакти
Мнемоника АД
ЕИК: 200579325
Адрес: София, ул. Николай Хайтов 12, ет. 4, офис 13
Телефон: 02/9641641
 www.mnemonica.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Мнемоника АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Мнемоника АД в Jobs.bg. ©2020