СПИДИ АД
Транспорт и логистика

СПИДИ АД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията

     Основната дейност на Спиди е свързана с предлагането на куриерски услуги с фирмен транспорт. От основаването си фирмата се наложи като една от водещите куриерски компании в България. Мрежата от 88 офиса в 55 различни населени места в страната и собствения автопарк дават възможност за 100% покритие на територията на България, а това ни позволява да заемаме сериозен пазарен дял от пазара на куриерски услуги в страната.

     Спиди доставя пратки не само на територията на България, но и до всяка точка на света. В края на 2010 г. е сключено и партньорство между СПИДИ и DPD – може би най-добрата мрежа за сухопътни доставки в Европа. Това даде възможност на клиентите на СПИДИ да изпращат и получават пратки за и от Европа на изключително атрактивни цени с качество, гарантирано от стандарта DPD.

 
     Нашата мисия – „С нас идеите на клиентите ни достигат целта си“ ни ангажира:
       - Непрекъснато да подобряваме нашите куриерски, транспортни и логистични услуги;
       - Да предвиждаме и удовлетворяваме променящите се потребности на нашите клиенти;
       - Да насърчаваме служителите си да постигат значими резултати;
       - В дейностите си да се ръководим от високи етични и професионални стандарти;

 

     Визията ни е да бъдем предпочитания партньор за бизнеса на нашите клиенти.

     Нашата основна цел е да запазим водещата позиция на компанията в областта на куриерските услуги на вътрешния пазар, да се превърнем в регионален лидер в куриерския бизнес на Балканите и да поддържаме имиджа си на социално ангажирана компания.

    За изпълнение на основната цел на компанията ние установихме ценности, които ще ни помогнат да осъществим нашата мисия и визия, и които са в основата на нашата идентичност и на всички взаимоотношения, в които влизаме с нашите клиенти, партньори и служители.

      - Ангажираност към обществото

      - Ентусиазъм

      - Позитивност

      - Отговорност

      - Откритост и искреност

      - Отношения със служителите

      - Безопасност на труда и защита на околната среда

Кариера в компанията

     Непрекъснатият стремеж да задоволяваме нуждите на нашите клиенти, въвеждайки нови услуги и целта ни да се развиваме, запазвайки водещата си позиция в областта на куриерските услуги в България, изисква да поддържаме висок стандарт на работа. Затова ние от Спиди търсим силно мотивирани хора, който са готови да се развиват, повишавайки своите компетенции и по този начин да допринасят за развитието на компанията. Ценим високо  професионалните познания, клиентски ориентирания подход, уменията за работа в екип и позитивното отношение. Даваме възможност за изява на можещи и знаещи специалисти, които искат да станат част от екипа на Спиди. Вярваме, че мотивираният и добре обучен екип е ключовият фактор за успеха ни!

 

Очаквайте "СПИДИ ТЪРСИ ТАЛАНТИ" 2

     През 2013 година реализирахме проекта СПИДИ ТЪРСИ ТАЛАНТИ, с цел да открием и привлечем наскоро завършили университет млади хора или такива, които са в последен курс на обучението си. За кандидатстване по проекта не бе необходим предишен опит. Важно бе кандидатите да имат потенциал и желание да развиват професионалните си качества и умения в динамичната работна среда на СПИДИ, допринасяйки за прогреса на компанията. СПИДИ е сред малкото български компании, предлагаща подобен атрактивен формат и възможности за младите хора, а именно работа на ротационен принцип в различни отдели на компанията, ментор който да ги напътства в развитието им и индивидуален план за развитие. За участие в този проект кандидатстваха първоначално повече от 120 човека, които преминаха през различни етапи на подбор, като в крайна сметка бяха избрани 3-ма, които започнаха работа в СПИДИ. На база на динамичното развитие на компанията и резултатите от проекта, Борда на директорите взе решение да продължим тази инициатива и през 2014 г. Очаквайте скоро информация за проекта на интернет страницата ни!

Контакти
СПИДИ АД
ЕИК: 131371780
Адрес: гр. София 1138, ул. "Абагар", кв. Горубляне“, база СОМАТ
Телефон: 02/8173979
 www.speedy.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от СПИДИ АД по имейл. Email:  
Всички обяви на СПИДИ АД
днес София
22.09.20 София; Заплата от 1200 до 1400 BGN (Нето)
22.09.20 София; Заплата от 1200 до 1400 BGN (Нето)
19.09.20 София; Заплата 1200 BGN (Нето)
19.09.20 София; Заплата 1200 BGN (Нето)
16.09.20 София
16.09.20 София
14.09.20 София; Заплата 670 BGN (Нето)
08.09.20 София
07.09.20 София
31.08.20 София
28.08.20 София
днес Велико Търново
18.09.20 Левски
16.09.20 Русе
15.09.20 Русе
11.09.20 Варна
11.09.20 Варна; Заплата 1300 BGN (Бруто)
10.09.20 Варна
09.09.20 Казанлък
 <<  [1] 2  >> 
1 - 20 от 21
Корпортивен профил на СПИДИ АД в Jobs.bg. ©2020