КОПИКОМ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Копиком България е компания, специализирана в сферата на принт, копирни, печатни и довършителни услуги. Предлагаме пълноцветен печат и широкоформатни услуги 24/7. Служители: 15; Брой ИТ специалисти: 2; Градове: София; Година на основаване: 2009; Придобивки:  Гъвкаво работно време;    Месечен/годишен бонус;    Партита и тиймбилдинг;   Технологии: печатарски машини, широкоформатен печат, програми за предпечат, специализирана техника за довършителни услуги;

КОПИКОМ БЪЛГАРИЯ ЕООД

За компанията
Копиком България е рекламно, принт и копирно студио, което предоставя висококачествени услуги и професионално обслужване – без почивен ден. Ние предлагаме на нашите клиенти принт и копирни услуги, дизайн и печатна реклама, дигитализация на архиви и висококачествено обслужване на корпоративно ниво. Работим с архитектурни студия, строителни компании, рекламни агенции, държавни институции и неправителствени организации. 

Нашият екип е изграден от високомотивирани млади хора, част от които студенти. Ние винаги работим усилено и заставаме един зад друг във всяка ситуация.За нас основният принцип в работата е да успяваме винаги и да гарантираме на нашите клиенти бърза и качествена услуга и персонално отношение!

Копирни услуги

* Принтиране и копиране, черно - бяло и цветно А4/А3.
* Широкоформатно плотиране и копиране, черно - бяло и цветно в ширина до 154 см.
* Сканиране с висока резолюция с ширина на оригинала до 154 см.
* Довършителни услуги - рязане, сгъване, подлепяне, перфорация, окомплектоване в папки и класьори.

Печатна реклама и дизайн

* Изработка на флаери, визитки, покани, дипляни, брошури, каталози, папки, обложки за CD.
* Печат на табла с висока резолюция върху пенокартон или коматекс, ролбанери.
* Брандиране на стени, колони, подове и витрини.
* Всякакъв друг вид рекламни материали.

Дигитализация на архиви   

Притежаваме модерно оборудване
Печатната ни база е оборудвана изцяло с техника на водещи производители. Стараем се винаги да поддържаме най-високо ниво на качество и обслужване, предлагаме кратки срокове за изпълнение. Затова винаги планираме увеличение на своите възможности и капацитет чрез внедряване на нови технологии, машини и печатно оборудване.

Кариера в компанията

Печатните услуги неизменно съпътстват всеки инвестиционен проект в строителството, както и печатната рекламата е неизменна част от развитието на всеки успешен бизнес. За да успеем да отговорим на изискванията дори и на най-взискателните клиенти, ние разполагаме с най-модерното и съвременно оборудване на фирмите-лидери в производството на копирна и печатна теника. Разбира се, и най-модерните машини се нуждаят от хора, които да ги познават и извличат най-ценното от тях. Именно за това, ние в Копиком България  вярваме, че квалификацията, креативността и възможностите на нашия екип са едни от най-силните ни преимущества. За да може да отговорим на постоянно нарастващите изискванията на нашите партньори и за да сме в крак с постоянно усъвършенстващите се софтуери за проектиране и дизайн, ние подобряваме своите софтуерни и технически познания чрез редовни професионални обучения. Именно така успяваме да  предложим най-добрите решения, адаптирани съобразно специфичните нужди на нашите клиенти.

 
Контакти
КОПИКОМ БЪЛГАРИЯ ЕООД
ЕИК: 200628605
Телефон: 070030052
 www.copycom.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от КОПИКОМ БЪЛГАРИЯ ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на КОПИКОМ БЪЛГАРИЯ ЕООД в Jobs.bg. ©2020