СПОРТ-ДЕПО АД
Търговия


СПОРТ-ДЕПО АД

За компанията
“Спорт Депо” АД е на българския пазар от 1998 г. Със своя млад и силно мотивиран екип от професионалисти компанията има амбицията и насочва усилията си към утвърждаването си като лидер на пазара в областта на вноса и търговията със спортни стоки и фитнес уреди, аксесоари, спортни облекла и обувки за всички видове спорт, както и за свободното време. В "Спорт Депо" АД е създадена работна среда, в която висококвалифицирани и отлично мотивирани хора реализират бизнес философията на компанията с отговорност към клиентите, партньорите и към цялото общество. Така служителите реализират и своите планове и мечти в рамките на една просперираща компания, ангажирана с максимална грижа за своя екип.
Продуктите, които “Спорт Депо” АД представя на бългаския пазар са произведени от компании, световни лидери в своята област, като Kettler, Lotto, York, Armortech. “Спорт Депо” работи със собствено представителство в Сърбия и в Румъния, на територията на България притежава 26 магазина в 11 града и непрекъснато разширява дейността си.
Ако сте професионалист - мястото Ви е сред нас!
Кариера в компанията
Ние сме най-голямата спортна верига в България и постоянно се развиваме. Имаме повече от 20 магазина и над 250 служители.

Ние инвестираме в нашия основен ресурс – хората и екипите. Вярваме, че всеки човек има потенциал и в SPORT DEPOT даваме възможност на хората да го докажат и развият.

Ние държим на екипната работа и винаги си помагаме един на друг. Етичният кодекс и откритите взаимоотношения ни помагат да изградим позитивна работна атмосфера, като по този начин печелим доверието на нашите настоящи и бъдещи служители.
Контакти
СПОРТ-ДЕПО АД
ЕИК: 175399518
Адрес: гр.София, жк "Младост-4", Бизнес парк - София
сграда "Спорт Депо"
Телефон: 02/4016521
 www.sportdepot.bg
Политика за защита на личните данни на СПОРТ-ДЕПО АД

Длъжностно лице по защита на личните данни - СПОРТ-ДЕПО АД
Искам да получавам известия за новите обяви от СПОРТ-ДЕПО АД по имейл. Email:  
Всички обяви на СПОРТ-ДЕПО АД
08.07.20 София
03.07.20 Дупница
29.06.20
 Касиер
София
23.06.20 Дупница
22.06.20 Благоевград
19.06.20 София
1 - 6 от 6
Корпортивен профил на СПОРТ-ДЕПО АД в Jobs.bg. ©2020