АРАЙС ЕООД
Туризъм, хотели и ресторанти

АРАЙС ЕООД

За компанията
СЕВТОПОЛИС ХОТЕЛ Медикал § СПА
Кариера в компанията

Малкият китен курорт Павел Баня дължи своята известност на  минералните си извори и балнеолечебни процедури. Комбинацията от лековити минерални води, мек климат и разположението му в географския център на страната, предлага на гостите на курорта уникални преживявания.
Градът е сгушен между Стара Планина и Средна гора, сред живописната Розова долина, известна още и като долината на Тракийските царе.Курортът е леснодостъпен от всички отправни точки, на около два часа път.
Четиризвездният Хотел Севтополис е  разположен недалеч от центъра на Павел баня, сред красив собствен парк от 10 декара с богата растителност.
Хотелът се откроявя с модерната си стилна постройка и предлага 58 стаи и 4 апартамента с тераси и прекрасна гледка към Стара Планина и Средна гора.
Проектиран е в дъгообразна форма, създавайки  чувство за хармония и комфорт сред спокойствие  и много светлина. Овалните форми са  застъпени във фоайето, апартаментите, ресторанта и плувния басейн, допълвайки усещането за релакс.
Ултра-модерният медицински център предлага широк спектър от балнеоложки и оздравителни процедури под наблюдението на високосвалифициран персонал.
Наред с традиционната балнеология, гостите могот да се насладят на многобройни спа- и  релаксиращи процедури, външен и вътрешен басейн с минерална вода, фитнес център, зони за релакс.
За гостите на комплекса са на разположение ресторант с тераса, лоби бар, бар-бесейн, безплатен паркинг, безжичен интернет.
Индивидуалността на Хотел Севтополис се подчертава от умелото съчетание на традиционна архитектура, домашен уют и усет към новото.

 
Контакти
АРАЙС ЕООД
ЕИК: 102118755
Адрес: Павел Баня
ул.Чудомир 3
Телефон: 0885999932
 www.sevtopolishotel.com
Искам да получавам известия за новите обяви от АРАЙС ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на АРАЙС ЕООД
02.09.20
 Физиотерапевт
Павел баня
14.09.20 Павел баня
28.08.20 Павел баня
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на АРАЙС ЕООД в Jobs.bg. ©2020