ВАЛЕР ЕООД
Бизнес, консултантски услуги, Недвижими имоти


ВАЛЕР ЕООД

За компанията
Валер ЕООД e основана 1994 г. и е на пазара с недвижими имоти над 25 години. Стремежът ни е да поддържаме лидерска позиция в сферата на недвижимата собственост.
Нашата мисия е постигането на максимална удовлетвореност на клиентите чрез компетентно съдействие и основавайки се на принципите ни етика, коректност, професионализъм и сигурност.
В основата на всяка сключена със съдействието на Валер ЕООД сделка са доволните клиенти, които в процеса на реализация на мечтаната сделка са постигнали оптимален резултат, по отношение на цена, срокове, и минимални вложени усилия от тяхна страна. ”По добра реклама от доволния клиент няма. Всеки доволен клиент води следващ доволен клиент”. Наши клиенти ни наричат “семеен брокер”, тъй като нашите консултанти са съдействали за сделките по покупко- продажба на няколко поколения от едно и също семейство.
Познаването на пазара на недвижима собственост, конюнктурата и спецификите на процесите по покупко- продажба и наем са задължително условие за всеки консултант на Валер ЕООД.
Стремим се консултантите ни да са запознати не само с местоположението и особеностите на всеки предлаган имот, но и с инфраструктурата на района – детски градини и училища, градски транспорт, търговска мрежа.
Индивидуалният подход към всеки клиент и имот, подходящото представяне и качествената реклама, са гаранция за успешна сделка.
Тясно си сътрудничим с основите банкови институции на пазара, с цел да осигурим облекчени условия в процеса на разглеждане на документите и отпускане на кредит за нашите клиенти. Консултираме ги и ги подпомагаме в избора на банкова институция, осигуряваща им оптималното съотношение на цена на кредита и срокове на изплащане. Горди сме от бързината, с която нашите консултанти осигуряват връзка с кредитните инспектори с цел разглеждане на документите и подсигуряват индивидуален подход към всеки наш клиент.
Ние търсим дом за покупка и под наем за много свои клиенти. Обявявайки при нас своето търсене, ние даваме възможност на клиентите ни да прегледат целия спектър имоти на пазара, за да направят оптималния избор.
А на клиентите предложили имота си при нас, предоставяме възможността, имота им да достигне до всички клиенти на пазара.
С цел да сме максимално в полза на клиента, предлагаме широк спектър от услуги в областта на недвижимите имоти. Стремим се да сме максимално гъвкави спрямо нуждите на пазара на недвижими имоти, като с тази цел престанно разнообразяваме и развиваме предлаганите услуги.
Основните услуги, които предлагаме са:
• посредничество при покупко-продажба, отдаване и наемане на недвижима собственост,
• договаряне на терени за строителство при изгодно обезщетяване;
• консултации по сделки и правни въпроси; • проверки за тежести на имоти;
• съдействие за получаване на жилищни кредити;
• попълване на имоти, регулация.
Кариера в компанията
Нараствашият обем на работа и стремежа ни към развитие, изисква разширяване на екипа на Валер ЕООД.
В тази връзка, търсим мотивирани и комуникативни личности с желание за професионално развитие и неограничена възможност за високи доходи.
Когато започнете работа във ВАЛЕР, ще получите безплатно обучение за успешно реализиране като брокер в областта на недвижимите имоти. Ще научите много за закупуването на имоти с кредити. Ще получите възможност за непрекъснато развитие.
Контакти
ВАЛЕР ЕООД
ЕИК: 831202406
Адрес: гр.София, жк Гео Милев, бул. Цариградско шосе № 89, бл.112 Б, магазин № 2
Телефон: 02/9814408
Искам да получавам известия за новите обяви от ВАЛЕР ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ВАЛЕР ЕООД в Jobs.bg. ©2020