ДЗИ - Животозастраховане ЕАД - ЦУ София
Застраховане


ДЗИ - Животозастраховане ЕАД - ЦУ София

За компанията
Стремежът на ДЗИ е да продължи да бъде изключителен, професионален и иновативен доставчик на застрахователни услуги. Ние сме не само най- значимата застрахователна компания в страната, но и компания на хората. За нашите служители е важното да отговарят на потребностите на клиентите и да им предоставят възможност за по-добър и по-сигурен живот. Служителите ни са в основата на нашия успех, чрез своите умения, личностни качества и креативност. Ние в ДЗИ вярваме и насърчаваме поемането на отговорност, проактивността и личния принос, които са в основата на устойчивия растеж на бизнеса на компанията.

Ние се стремим да привлечем талантливи и мотивирани професионалисти, които искат да се развиват в предизвикателна и динамична професионална среда. Присъединявайки се към екипа ни, вие ще работите в мултинационална среда с професионалисти, устремени към лидерство на пазара.

В екипа ни вие ще имате конкурентна система на заплащане, модерна работна среда, обучение, коучинг, подкрепа и възможности да развивате знанията и уменията си и да израствате като професионалист.
Контакти
ДЗИ - Животозастраховане ЕАД - ЦУ София
ЕИК: 121518328
Телефон: 02 / 902 7035
 www.dzi.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ДЗИ - Животозастраховане ЕАД - ЦУ София
Искам да получавам известия за новите обяви от ДЗИ - Животозастраховане ЕАД - ЦУ София по имейл. Email:  
Всички обяви на ДЗИ - Животозастраховане ЕАД - ЦУ София
днес Велико Търново
14.09.20 Ямбол
08.09.20 София
08.09.20 София
03.09.20 София
28.08.20 Враца
1 - 6 от 6
Корпортивен профил на ДЗИ - Животозастраховане ЕАД - ЦУ София в Jobs.bg. ©2020