ЕВН БЪЛГАРИЯ ЕАД
Енергетика и ютилитис


ЕВН БЪЛГАРИЯ ЕАД
Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
EVN България

Лидер в сферата на енергията и услугите

EVN България е част от голямото семейство на EVN AG – водеща австрийска компания с централа в най-голямата австрийска федерална област – Долна Австрия. Групата EVN България е създадена след приватизация на енергийни дружества в началото на 2005 г. и първоначално обхваща бизнес дейности в областта на разпределението и продажбата на електрическа енергия в Югоизточна България. От декември 2007 г. EVN България е активна и в областта на топлоснабдяването в Пловдив, а от 2009 г. започва да реализира и проекти в областта на възобновяемите енергийни източници.

Групата EVN България е структурирана съобразно правните изисквания за разделяне на дейностите електроразпределение и електроснабдяване.

Нашата визия

Като компания, предлагаща енергийни услуги в унисон с околната среда, ние отговаряме за ежедневните потребности на клиентите ни и чрез нашата надеждна и висококачествена работа допринасяме трайно за подобряване на жизнения им стандарт.

Нашата мисия

Ние създаваме ценности, като чрез своята отговорност и висока икономическа ефективност осигуряваме дългосрочния успех на нашата група. На тази основа ние предлагаме на клиентите си конкурентни цени, на акционерите ни – устойчиво покачване на стойността на инвестирания капитал, а на нашите сътрудници – атрактивни условия на труд.

Нашата цел е да бъдем водещо дружество в България в услуга на клиента. Искаме с нашите постижения и услуги да подпомогнем по-нататъшното обществено и икономическо развитие на страната, осъзнавайки свързаната с това социална отговорност.

Нашите клиенти са в центъра на дейността ни: отнасяме се към всички клиенти по справедлив и равнопоставен начин. За клиентите си искаме да постигнем висока сигурност и качество на снабдяването с гарантирано конкурентноспособни цени.

Професионалното както и лично обучение и квалификация на нашите сътрудници е важна задача за нас. Добре образованите и мотивирани сътрудници са необходимата предпоставка, за да можем заедно да отговорим ефективно на очакванията на клиентите ни. Нашите сътрудници действат винаги с пълна отговорност както спрямо клиентите, така и спрямо колегите и обществото.
 
Контакти
Искам да получавам известия за новите обяви от ЕВН БЪЛГАРИЯ ЕАД по имейл. Email:  
Ключ: 
(Препишете буквите/цифрите от синьото поле по-горе. Използвайте малки букви на латиница.)
Всички обяви на ЕВН БЪЛГАРИЯ ЕАД
  Длъжност
12.02.16 Електромонтьор в КЕЦ Асеновград Асеновград
08.02.16 .NET Developer Пловдив
05.02.16 Техник/ механик, гр.Пловдив Пловдив
05.02.16 Инженер производствено планиране и прогнози, гр.Пловдив Пловдив
05.02.16 Инженер автоматизация, гр.Пловдив Пловдив
03.02.16 Специалист дигитален маркетинг, гр. Пловдив Пловдив
25.01.16 Експерт маркетинг – пазарни проучвания Пловдив
1 - 7 от 7
Корпортивен профил на ЕВН БЪЛГАРИЯ ЕАД в Jobs.bg. ©2016